sevgiliyle çocuk isimleri düşünmek

31subat
haricden bakildiginde "ay cok banaal, cook arabesk" turunden tepki verilebilitesi yuksek bir aktiviteyken pekala o an gelip cocuk isimleri dusunurken son derece sevimli olan bir hadisedir. iki taraf da daha once dusundukleri isimleri siralar, biri cikip "ama o isimde benim abim var" gibi oyunbozan cumleler sarfederse hemen degistirilir, hatun kisinin akli cogu kez "acaba benden onceki sevgilisiyle de cocuk isimleri dusunmus mudur" sorunsaliyla mesgulken erkek kisi "acaba cocuk isimleri arasinda benden onceki erkek arkadasinin adi var midir" diye dusunur. soz konusu sevgililerin evlenmeleri ve cocugun temelini atmalari durumunda dogmamis cocuga don bicecekleri de muhakkaktir.
ithilquessir
guzel kiz ve erkek isimleri dusunur gibi dusunulerek kalibresi yumusatilan aslinda kabak gibi iki ay gecikmis orkid kullanimi sebebi ile yonelinilen aktivite.
angelus
genelde içte patlayan bir düşüncedir. ki böylesi daha makbuldür. zira her isim düşünülen çocuk projesi fiiliyata dökülmüş olsa idi ne olurdu bu aziz roma’nın hali ey yurttaşlar.
selimpusat
yağmasan bile gürle demişler. gürlemek iyidir bazen mutlu eder insanı.
edit: yeni bir atasözü sizlere koyamasan bile düşün.
edit2: ismi koyamasan bile. pisleşmeyelim lütfen.
edit3: düşünmeyin

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol