bbg eray

elenktrinkalamadimsenden
katildigi yarisma programi ne kadar gudik olsa da, kendisini az cok tanimak isterseniz sayet, bos bir adam olmadigi gorulecektir. saplantili ya da megaloman oldugunu dusunmuyorum, herkes kendini sevmelidir bir nebze ki sevilecek bir insandir, gayet kibar ve nezaket sahibi ve orijinal bir insandir. bu tarz yarismalarda en cok akilda yer eden biri bos bir insan olmaz diye dusunmekteyim. zaten akademik olarak da ytu ve odtu cikisili biri olmasi biraz daha durumu aydinlatiyordur. zaten bbg evine girdigine oda bin pismandir.
deathless
bbg karakterlerinden en sevdigim insandi kendisi evet itiraf ediyorum erayi cok severdim 11 eray dedin mi akan sular durur hatta bir keresinde kazandigi hafta halay bile cekmistik arkadaslarla evet evet yapmistik bunu.
xerxes
hani boyle saman altindan su yuruten tipler vardir ya, iste eray da o tiplerden biriydi. zateb bbg’nin hic bir bolumunde saglam adam yoktu ki bunu da begenelim degil mi ama? madem ytu ve odtu gibi memleketin onemli okullarinda okumus, o zaman niye boyle yarismalara katilmis diye insan sormaz mi? bir kere akli basinda bir insan boyle kapitalist sistemin bir urunu olan bir yarismaya katilmaz. kendisi de katildi da ne oldu acaba? elenktrinkalamadimsenden isimli arkadasimiz eray’in bu yarismaya katilmasina pisman oldugunu soylemis. bence bu bir yalandir. en azindan bu eray’in samimiyetsizligini gosterir. samimi bir kisi olsaydi bu yarismaya katimazdi zaten. ne dersiniz haksiz miyim? karar sizin...
serco
bir zamanlarin medya unlusu, bay mantik tribini basariyla uygulamis, melihle olan kavgalarinda gundemde kalmayi becerebilmis, simdi nerde ne yapar kimsenin umrunda olmayan filozof bozuntusu.

http://www.eraysezer.com
nick nicki nickince
gayet akli basinda, bbg gibi bir eve nasil girdigi anlasilmayan, timarhanede olmasina ragmen agirbasliligini ve goruslerini koruyabilen televole-bbg-popstar yarismalarinda/programlarinda gorulmus ve gorulebilecek en mantikli insandir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol