nimet baş

orqn
neşeli bir insandır kendisi,valla bak.ankara’ya gelen görme engelli bir gence ’’ankara’da neleri gördünüz?’’ demiş.

tabi daha komiği o sırada ortamda bulunan birinin ’akşam geldiler,henüz bir yeri görmediler.’ diye cevap vermesi herhalde.
tarantababu
a tipi grip aşısı olmayacağını söyleyerek sağlık bakanını zor durumda bırakan şahıs. heralde oradan rant alamıyor kendisi.
rdm
bu ayın 12 sinde okulumuzu ziyaret edecek olan milli eğitim bakanı.


sıçtık anlayacağınız. bakan gelirse kimler gelir yanında? vali, il milli eğitim müdürü, ilçe milli eğitim müdürü, kaymakam, şube müdürleri, müfettişler cart curt.

ayın 12 sinde akşam haberlerini izleyenler belki beni görebilir,hatta uslu çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz.
elimde "en büyük bilgi sözlük" pankartı olacak. hatta ve hatta tüm sınıfların tahtalarına www.bilgisozluk.com yazmayı düşünüyorum. indi ile anlaştık görevden atılmam durumunda tüm ihtiyaçlarımı karşılayacakmış.

edit: hatta abartıp her öğrencimin eline bilgi sözlük pankartı bile verebilirim. o derece yani. di mi sevgili jedim indi?
rhapsody
şubat ayında atama düşünmüyoruz!diye bir söylemde bulunmuslar kendileri.madem subat atamasını kaldıracak ortam hazırlanıyor,niçin yeni dönemle başlatılmıyor bu vaka dedirten kadın.hayır,sınırda olanlar,virgül farkıyla atama bekleyenlerin umudunu almıştır ellerinden.bu kadında empati denen olay yoktur.
independence
türkiye büyük millet meclisi 23. dönem milletvekili
nimet çubukçu istanbul
nimet çubukçu, 2 mart 1965’te ayrancı’da doğdu. babasının adı ferit, annesinin adı emine’dir. avukat; istanbul üniversitesi hukuk fakültesi’ni bitirdi. serbest avukat olarak çalıştı. adalet ve kalkınma partisi kurucu üyesi oldu. 22. dönem istanbul milletvekili. 22. dönem’de ab uyum komisyonu ve karma parlamento komisyonu üyeliklerinde bulundu. 59. hükümet’te devlet bakanı olarak görev yaptı. 60. hükümet’te yeniden devlet bakanı oldu. hükümette yapılan değişiklikte, millî eğitim bakanlığı görevine getirildi. orta düzeyde almanca bilen çubukçu, evli ve 1 çocuk annesidir.

orqn
bizim apartmanda otursa site yöneticisi bile yapmazdık kendisini. onu bu ülkeye milli eğitim bakanı yapanlar utansın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol