fox tv

0 /
angelus
ilginc bir sekilde savas yanlisi bir politika izleyen, george w bush "hot" dese "gotum" diyecek bir yonetici kadrosu ile insanlarin rahatlikla nefretini kazanabilecek bir potansiyele sahip olan. lakin bir south park, bir the simpsons, bir 24 ile tum dusuncelerimi tekrar gozden gecirmemi saglamis olan tv kanalidir kendisi.
myysteriouss
bugün tr’de yayına başlamış olan kanaldır. hayırlı uğurlu olsundur vatana millete.kablolu ayrıca.tgrt’nin yerine gelmiş..


http://www.fox.com.tr/
alchoburn
amerika’da cumhuriyetçilerin (yani bush yanlılarının) sahip olduğu kanal. son dönemde dünya medyasındaki tekelleşmenin de baş aktörlerinden biri.
westkhan
tgrtnin amerikan versiyonudur tgrtyi satın almasıyla tam olmuştur diğer amerikan kanalları tarafından devlet yanlısı ve banal olduğu gerekçesiyle makaraya alınmaktadır.
igor
yayina basladigi gunden itibaren anlam veremedigim bir suru diziyi sabah aksam demeden yayinlayan tv kanali, dikkatimi ceken bir baska konu ise dizileri izledigim halde hicbirsey anlamadim ayrica sesler berbat, yayin kalitesi cok dusuk..sanirim gunumuz tv kanallarinin kalitesine ulasmak epey bir zamanlarini alacak..simdi bu kadar yatirim yap sabah aksam dizi yayinla ve konulari anlasilmasin, yayin kaliten berbat olsun..enteresan gercekten..
sepulturk
premier league yayınlarının tek kelimeyle içine sıçan kanal. rezalet spikerleri ve maç anında sürekli yayın akışıyla ilgili aptal salak yorumlarıyla premier league gibi mükemmel bir ligi bile çekilmez duruma getirmişlerdir. helal olsundur.
redcrow
tek kelimeyle rezalet.diğer benzerlerini aynen taklit etmesinin yanında sikindirik tv kültürümüze kendine has yeni kavramlar ve yozluklar eklemesi tekdire şayan.geçen açtım birkaç tane yönetici azgını herif caner denilen medya maymununu sandalyeye oturtmuş sağlı-sollu tokatlıyordu.önce şaka zannettim gülerek izliyordum ki, değilmiş.kanalın ışıkcısına laf atmış garibim, bu ışıkcıda kanalın sahibi "osman bilmem kim" abimizin manevi sıpasımıymış neymiş, almışlar caner efendiyi ortaya ver allah ver..
- abi ben
+şırrakkkkk
- abey bak
+şırrakkkkkk

bir sen eksiktin amına koyım.

premier lig’in yayın hakkını almış olmasına da tam sevinecektim ki, izlediğim ilk maç sonrasında siyah-beyaz trt yılarının, (tv den kaynaklı olduğunu düşünüyorum), kalitesini hatırlayıp ağladım.devlet el koysun bunlara.taksim’de sallandırsın.maç yayın hakkını da alsınlar gap tv’ye versinler.belamısınız lan amına koyım.
blinn
pazartesi, sali ve carsamba gunleri 19:55’te turk sinemasinin klasik komedi filmlerini (hababam sinifi serisi, sut kardesler,sekerpare gibi)yayinlayan, bunun disinda pek bir atraksiyonu olmayan kanal.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol