telefon kulübesi

angelus
clark kent isimli bireyin olagan ustu hallerde ve kendisine ihtiyac duyuldugunu hissettiginde -ki kendisinin 6. hissi superdir- ustunu degistirip supermane donustugu yerdir. bir de telefon gorusmesi yapilir bu mekanda ama superman yapmaz bu gorusmeleri zira kendisinin super gucleri oldugu icin ihtiyac duymaz.
independence
odulu 25.000 lira olan yeni yari$ma programi. hicbir $eyden haberi olmayan bir yari$maciya telefon kulubesindeki telefon ile kimi direktifler verilecek, yari$maci da bu direktifleri yerine getirmeye cali$acak. aman ne orjinal bir fikirmi$.
independence
yari$ma berbat belki, telefonun diger ucundaki ki$inin ukala tavirlari da insani cileden cikartabilecek cinsten ama 16.000 lirayi $ak diye sayiverdiler cocugun eline 1 saat sonucunda. guzel para valla.
independence
bu programin yapimcilarini o telefonun kablosu ile bogup kafalarina da 700 er kere o ahize ile vurmayi istedim sahur vakti nedense. sonra du$undum ki olayin sihiri sahur vakti olmasinda degil, zira ben her zaman bu ve benzeri $eyleri du$unuyorum bu ve benzeri programlarin yapimcilari hakkinda. misal biri bizi evlendirsin tadindaki program yapimcilari ile alakali fantazilerimi bir yazmaya kalksam, ergenekon lideri diye iceri atarlardi beni. yazmiyorum o sebeple.
nerobianco
şuan bir bayanın saçlarını 3 numaraya vuruyorlar. ne saçma yarışmadır. bayancağızı köylü erkek çocuğu gibi yaptılar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol