kız tokadı

elenktrinkalamadimsenden
kodumu oturtan tipleri de taniyorum.oyle azman tipli de degildi hicbiri.tokat yarisi yapilirdi bizim yurtta kizlar arasinda,beden egitimi bolumundeki kizlarin ustune tanimam simdiye kadar gorduklerimi soyluyorum ben.cikan ses evlere senliktir.
angelus
fiziki etkisinden cok manevi etkisi yuksektir. tokatla muhatap olmus bireyi bitir, geri donusu yoktur. simdi dusundumde kisisine gore fiziki etkiside yuksek olabilir.
376
genelde ’’taciz etme,aldatma’’ gibi durumlarda kizlarin attigi tokat olmasi hasebiyle bence atilan en hakli tokattir.
armour
bir kızın erkeğe karşı gösterdiği şiddet şeklidir. fakat kızlar hemcinslerine karşı bu yöntem yerine saç yolma yöntemini tercih ederler. bir de cırmıklamak vardır ki o en fenasıdır.
artemisia
genelde sinir harbiyle atıldığı için karşı tarafın yanağı yerine burnunda, gözünde ya da kulağında patlayan, ortamı gereksiz yere komik bir hale getiren tokattır... zira tam yanağa süper bi tokat patlatıp kapıyı vurup terk etme tribine girmek isteyen hatun birden karşı tarafın sadece burnuna parmaklarını değdirip "lan acaba bir daha denesem mi, olmadı gibi bu" diye donup kalırken pişkin erkek o sırada gülmeye başlar... ve bir kapıdan çıkıp terk edip gitme tribi daha böylelikle mundar olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol