ışık düğmesi yerine kapı ziline basmak

independence
kimi zaman en olmadik zamanlarda basiniza gelir bu olay.ding dong diye kapiniz calar gecenin kor bir karanliginda."kim ulan bu gecenin bu saatinde" diye du$unur kapiyi acarsiniz.kar$inizdaki adam & kadin gayet pi$kin bir yuz ifadesi ile $oyle soyler.

-aaa.kapi ziline mi basmi$im?

e yuh.hadi nereye bastigini bilmiyorsun da sesini de mi duyamadin arkada$ ya.ebene bastin diyesi gelir insanin da ramazan ayidir, soylenmez.
ithilquessir
tanimadiginiz apartmanlarda bolca basiniza gelebilecek hadisedir. ozellikle emlak bankasi tarafindan yapilmis sitelerden birinde oturuyorsaniz zil ve isik anahtarinin birbiriyle ozdes olmasi bu olasiligi arttirir.

zaten tanimadiginiz bir apartmanda otomat bir anda gitmis, sizi mezar tasi gibi bir basiniza birakmistir, bir de gidip bastiginiz isik anahtari size ogurur. oturup agliyasi gelir insanin.
faten
-ding dong.
+buyrun kime bakmıstınız ?
-ben ısık dugmesi yerine yanlıslıkla bastım.
+tamam ,sorun degıl.
-madem actınız kapıyı ,bi kahvenizi ıcerım ama.
+manyak mısın bırader ?
-cay da olur..
rdm
bu ihtimal göz önünde bulundurulup çoğu zaman merdivenlerde geçen yolculuğun karanlıkta yapıldığı da olmu$tur.
myysteriouss
kapı zilleri ile ışık düğmesinin ikiz gibi olduğu ve eşit uzaklıklarla kapının yanında monte edildiği apartmanlarda kaçınılmaz olaydır, herkesin başına gelebilir. ama huysuz birilerine denk gelmemek gerekir.
chamomile
ilk kez gidilen bir apartmanda, ’ne çıkarsa bahtıma’ diyerek, hoşa giden düğmeye basmaktır. düğmeye bastıktan sonra gelişen olay, tanımadığın ve rahatsız ettiğin her halinden belli bir apartman sakiniyle geçen yüzeysel konuşma olacaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol