arif susam

xerxes
taverna muziginin babalarindan biridir. o sakallarina, o gobegine hasta oldugum mustesna bir sanatcidir kendisi. en guzel sarkilari nikah memuru, evliler de sevebilir, sabaha, bak bir erkek agliyor ve daha aklima gelmeyen bir kamyon dolusu sarkisi mevcuttur. ne yazik ki taverna muziginin modasini yitirmesiyle gundemden dusmustur. kendileri zannediyorum tarabya’da program yapmaktadir.

ayrica:

(bkz: nikah memuru)
(bkz: evliler de sevebilir)
(bkz: bak bir erkek agliyor)
(bkz: coskun sabah)
(bkz: umit besen)
(bkz: cengiz kurtoglu)
xerxes
yine bir kasetçi dükkanındayım. aval aval kasetlere bakıyordum. sonra birdenbire bu abimizin kasetini gördüm ama ne kaset. o nasıl poz, o nasıl resim yarabbim. arif abimiz üzerine bir yelek geçirmiş, kazağının kollarını üzerine dolayarak ve sol elinde bir sigara ile dehşet bir poz vermişti. kirli sakallarıyla tam bir uyumu vardı. resmin alt kısmında ise "o kadın için" yazıyordu. belli ki arif abimiz o kadın için böyle bir poz vermiş bir de kaset yapmıştı. görürseniz hemen bir tane alın derim. insanın ağlayası gelir, öyle böyle değildir...
firambogaz
sacların alev gıbı gözlerın ruya gıbı
guzelsın hayallerde ozlenen cennet gıbı
ne kadar gızlesemde ne kadar yok desemde
hayalın dunku gıbı yasıyor gozlerımde

sevda sevda unut onu dınsın gonlunde fırtına
sevda sevda demez ona aglamaya

gozlerın nemlı nemlı yaralı ceylan gıbı
aglayıp ınlıyorsun ıclı bır keman gıbı
ne kadar beklesemde ne kadar sabretsemde
yıllarca aldatıldım bekledım mecnun gıbı

şarkisi favorimdir.
metropolitan
1980’deki haliyle içinde bulunduğumuz 2006’daki hali aynı olan abim.albüm kapağına baktığınızda göreceksiniz.bir adamın yüzü hiç mi değişmez, hiç mi farklı bir imaj yapmaz?yine aynı sakallı yüz, yine aynı saç tipi.ama yine de tavernada muhteşemdir.şarkı söylemeye başladığında bütün işleri bir yana bırakıp dinlenmesi gereken, zaten elinizde değil onun sesini duyunca otamatikman oraya yöneliyorsunuz.ama benim için atilla kaya’dan sonra gelir tabii.
zekirbelli
vhs furyasının püfür püfür estiği dönemde nasıl oldu hatırlamıyorum videoda bir filmini izlemişliğim var kendisinin,hak verirsin ki film tek mekan çekimi; bir taverna bir şantöz bir tutam acı.
burakthy
şarkılarına başlamadan önce söyledikleri beni kopartır

-evet saygıdeğer konuklar programıma başlamadan önce boğazın incisi emirganın bu güzel ve şirin köşem restoranta hoşgeldiniz...

-candostum güzel insan bağlı bulunduğum plak şirketinin çok değerli sahibi şahin özer ve eşini piste davet ediyorum

arif susamın nazar değecek adlı şarkısını herkesin şiddetle dinlemesini tavsiye ederim

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol