ağlayarak uyumak

isimsiz kahraman
an gelir, bir seyler birikir patlama noktasina gelirsiniz. aglamak istersiniz bagira bagira, ayaginizi yere vura vura aglamak... kimse gormesin diye girip yataga, cekersiniz yorgani basiniza. basiniz yastiga gomulur cikmasin diye sesiniz, kimse sizi duysun istemezsiniz cunku. yorgan sizi anne sefkatiyle sardikca birakirsiniz kendinizi, daha cok aglarsiniz. derken aglamaktan yorgun dusen bedeniniz teslim olur uykuya, gozyaslarinizla sulanan yastiginiz kurumustur ta yureginiz hala islaktir.
janisbaby
en huzur verici uyuma şeklidir.
içiniz dışınıza çıkıncaya kadar ağladıktan sonra hıçkırıklar içinde uykuya dalarsınız ve uyandığınızda üzerinizden yükler alınmış gibi olur, ferahlatır.
şekil olarak olumsuz olsa da öz olarak faydalı ve rahatlatıcıdır.
tandt
bu gece fenerbahçe cumhuriyeti vatandaşları için rahatlatıcı olabilecek ve kaçınılması güç olan olay.
duryolcu
içinizi kendinize dökerek rahatladığınız, kendi kendinize teselli verdiğiniz, karanlıkları şahit tuttuğunuz durum.
hasktir
ertesi gunun sabahinda (ya da ogleninde kalktiginiz zaman iste) gozleri odemli gibi siskin yapan ve hasta gosteren olgudur. yanar gozler cok yanar yuz de az biraz sismistir sumukler kurumus nefes almanizi zorlastirmaktadir. ama uyumayi kolaylastirabilir cunkum (cukum degil cunkum) yorgun duser bunye gozler zaten sistiinden yari kapanir boyle bi halsizlik bi sizmaya meyillilik olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol