sigara tiryakisi için kış mevsimi

made in heaven
uzun vadede kanser ve kalp rahatsizliklari gibi onemli sorunlarla karsilasma riski cok yuksek olan tiryaki icin kis mevsimi geldiginde eger yasadigi evde sigara dumanindan rahatsiz olan insanlar varsa surekli balkonda sigara icmek veya sigara ictigi odanin camini acmak zorunda kalmak durumundan mutevellit kisa vadede nezle,grip gibi ufak capli hastaliklara yakalanma riski sigara kullanmayan kisilere gore son derece fazlalasmaktadir maalesef.
perla
sigara tiryakisi icin hic farketmeyen mevsim. yaz olmus kis olmus hic onemi yoktur. talihsizler her mevsim, sartlar ne olursa olsun tuhaf bi sekilde agizlarindan ve burunlarindan duman cikartmak suretiyle kendilerine verilen bu kutsal gorevi yerine getirirler. cunku sanirsam bu sigara icme olayini boyle algiliyorlar " yok yok icmessem olmaz, asla olmaz, deli misin... " gibi !
carpediem
balkon, kuzeye bakan balkonda esen ruzgar, sigara icmeye cikarken giyilen mont, atki ve en onemlisi yarim parmak eldiven, soguktan sismis ve kizarmis bir el, donan burun, vapurda disari oturup kucuk capta buz kesmek demektir bir sigara tiryakisi icin kis.
sergey
dumanin bir baska guzel ciktigi zamandir. hele gece ise dumanin havada suzulusunu izlersiniz ki insana acayip bir zevk verir o ne soguk kalir ne got donmasi.
steroid
-pencereyi açmazsınız dumandan durulmaz..
-pencereyi açarsınız soğuktan durulmaz..
-pencereyi açıp kaloriferi yakarsınız anne dır dırından durulmaz..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol