sözlükte kız tavlamak

31subat
gerceklestirilmemesi, gerceklestirilmeye dahi kalkisilmamasi gereken bir eylemdir. hic bir kizin "ah ne kadar seker bilgic, allahim su entry’ye bak, bayildim, ben gidip suna bi kez vereyim" psikolojisiyle burada olmadigi bilinmeli, butun bilgicler kardestir, dolayisiyla sozluk ici iliskiler ensesttir soylemi dustur edinilmeli, eger nefsani arzulara yenik dusup boyle bir seye kalkisildiginda tovbe mahiyetinde sozluk bana kari bul lan allahsiz entry’si altina 100 kere yok boyle bir sey seklinde bkz verilmelidir.
xerxes
gerceklesmesi zor bir eylem, zira kiz yazarlari oyle hemen anlamak mumkun degil. ustelik arada bir de muhabbet kurulacak, ayni sehirlerde oturulacak, yaslar uygun olacak, ve daha neler...
kismet isi yani..
su hayat bitsede gitsek
nasıl olustugu onemli olan eylem.kişilerin kendı rızası ile olursa kimse birsey demez.barda tanısmak ile aynı dır hemen hemen.eger yonetime/kişiye ya hic kasmayalım entry falan ver kız nickleri/ver msn i diye bi mesaj atan kişi vip salonundan/sınıfından yolculuk için bilet alır bilgisozluk airlines tan.hic gecikmez hic rötar yapmaz bu hava yolu.haberin ola.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol