sözlükteki reklam banneri

angelus
kimler var butonuna tiklandiginda ust fremenin bir nebze altinda bulunan bannerdir. onceden varmiydi vardida dikkatlerden mi kacti muammadir. mor-tel.com a ait oldugu gorulmektedir ama deli gonul isterdi ki bannere tiklandiginda ayri pencere acilsin daha az zahmet versin kullanicisina.evet.
isimsiz kahraman
ilginc bir ozelligi de zirt pirt yer degistirmesi. bu yonuyle mobil bir banner olsa gerek kendisi, lakin sabit kalsindir surekli tikliyorum sonucta, yeri kaybolmasin di mi ama?
31subat
google reklamlari (adsense) teknik olarak kodlarda oynanamadigi, yeni bir pencerede ac olayina girilemedigi icin ayni pencerede acilmasina katlanilmasi gerekecek ne yazik ki. destek olayini abartip surekli tiklanilmasi da account sahibinin banlanmasina sebep olacagindan abartilmamali, ama her gun destek verilmelidir.
31subat
advertising ayeti kerimesi, turkce meali:
1)de ki; ey bilgicim: sizler icin tiklanilasi reklamlar yarattik, suphesiz ki tanri reklamlarin en iyisini secendir.
2)andolsun o gune ki yer yarilip ortalik atesle doldugunda, dunyayi yildirim azaplarimizla titrettigimizde rabbin kutlu sancagi altinda yalnizca reklamlara tiklayanlar ve rabbine hakkiyle kulluk edenler yer bulacaktir.
3)hic tiklayanlarla tiklamayanlar bir olur mu. suphesiz ki tanri tiklayanlari gorendir.
4)tikla, yaradan rabbinin adiyla tikla. o ki seni bir kan pihtisindan yaratti.
angelus
arif alasan isimli bireyin dans okulunun reklamının olduğu bannerdir. böyle iki tane ilginç bireyin şen bir yüz ifadesi ile poz vermişliği vardır ki bir anda sözlükten soğuyup hayatı tekrar sorgulamamı sağlamıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol