sözlük ile alakali şikayetler

independence
ba$ligi ben acayim da kendi kazdigim kuyuya kendim du$eyim en iyisi.fakat en ba$ta benim inanilmaz $ikayetlerim var sozluk icerisinde yazilanlarla alakali.pek cok yazarimizin aramaya inanmak anlayi$indan bi haber $ekilde ba$lik acmalarindan delicesine rahatsizim.ulan arkada$.bir ba$ligi acmadan once ara butonundan bir kelimesini olsun arat bari.muhakkak cikar alakali bir $ey kar$ina.cikmadiysa o zaman ac ba$ligi.toplamda 3 saniyeni almaz tum bu sayilanlar.
independence
okunan entrylere oy verilmemesinden yana muzdaribim.hepi topu bir entry icin ayirilacak 3 saniye entryi yazan ki$inin emegine saygi gostermek adina dahi olsa esirgenmekte.aloo kime diyorum ben?
imphotep
bilinir ki;
sözlük kuralları çoktur,istense entrilerin herbirinde bir hata bulunup silinebilir.ayrıca admin ve diğer yönetim kişileri isteğini gerekçe göstermeden silebilir.amenna..
fakat şöyle bir durum var ki beni rahatsız ediyor.;
onca saçma entry hatta başlık ile yüzyüze gelebiliyoruz sözlükte..belki gözden kaçıyor,belki fazla katı olmamak adına silinmiyor.fakat birkaç defa başıma geldiği için dillendirme ihtiyacı duydum.çok da saçma ve kurallara aykırı olmayan,hatta bazı zamanlar niye silindiğine bir sebep bulamadığım,belki de üzerinde düşünüp değer verdiğim entriler heba oluyor.ardından,çöp kutusuna bakınız diye bir mesaj geliyor.baktığımda hata mesajı ile karşılaşıyorum..
isteğim şudur ki;
göstermelik bile olsa bir silinme sebebi gösterilse..bizim de kendmize bir suç payı çıkartmamıza yardımcı olunsa..
(bkz: abi bi el atar mısın)
saygılarımla..
mad
rus, moldovyalı, finlandiyalı, isveçli, italyan ve bilumum bu ırklara yakın güzel hatunlardan oluşan yazarlar istiyoruz. 5.nesil alımı sırf bu maruzatıma yönelik olsa şikayetim tam çözümüne ulaşacaktır.
salome
bitmek tukenmek bilmeyen anlatim bozukluklari, zaten cok kisa tutulan cumlelerin nasil oldugunu kestiremedigim bir sekilde hakimiyetinin "yazar" tarafindan kaybedilmesi ve yazim "yalnis"lari; sahsen benim sikayetci oldugum konular, tabii kimi ne kadar ilgilendirir bilemem.

edit: ah yaa yazik hakikaten yazim "yalnis" i ifadesinin bir ironi oldugunu anlayamayanlara hakikaten yazik. bilmeyen herkese bildirmek isterim tirnak isareti sadece alinti yaparken kullanilmaz bir seyi ironik bir bicimde ifade etmek isterken de tirnak isaretinin yardimina basvurulur. hatta konusma dilinde bile elle isareti yapilir bir seyin kinayeli oldugunu belirtmek amacli. anlasildi umarim. haydi simdi girdigim butun entryleri bunu goz onunde bulundurarak tekrar okuyun siz anlamayanlar!
redcrow
babamın çayırı gibi kullanmak istiyorum ama moderasyon timi izin vermiyor. izin versinler kudurayım. söz çok kirletmiycem..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol