acun ilicali nin sahan gökbakar i dava etmesi

independence
iki sovmenin reyting mucadelesi mahkemeye dustu
13.10.2005 16:58

ekrandaki rating savasi iki sovmeni mahkemelik etti. cumartesileri ayni satte ekrana cikan acun ilicali, sahan gokbakar’i dava etti. iste nedeni...



atv’de ’dikkat sahan cikabilir’ adli programi sunan sahan gokbakar ile show tv’ye, ’acun firar’da adli programi hazirlayan acun ilicali, mahkemelik oldular.

sahan gokbakar, 4 haftadir programinda ’acun ilicali’yi taklit ederek, ’acur arazide’ diye bir bolum hazirliyordu.

acun ilicali, bunun uzerine sahan gokbakar’i mahkemeye verdi.

iki sovmen kozlarini simdi mahkemede paylasacaklar


http://www.medyatava.com/haber.asp?id=22920

buyurun buradan yakin.
independence
eger bu mahkeme bir $ekilde acun ilicali insaninin leyhine sonuclanacak olursa mizah acisindan taklit edilen tum populer insanlarin mahkeme kapilarinda sira bekleyecegi gibi bir sonuc cikar ortaya ve bundan en buyuk zarari da sanirim levent kirca gorur.milyonlarca insanin tanidigi bir ki$inin bu derece sig anlayi$li ve tekduze bir beyin yapisina sahip olmasi, kimleri tepelere ta$idigimiz konusunda bize biraz detayli bilgi veriyor sanirim.
isimsiz kahraman
niyeti insanlari eglendirmek olan bir insani bu sekilde mahkemeye vermek hangi akla hizmettir anlayan beri gelsin. acun ilicali kisisinin bu yaptigi hazimsizliktan baska bir sey degildir. her gun bi dolu unlu insanin taklidi yapilmaktadir, kimse ortaligi boyle velveleye vermemektedir. zaten bu yuzden acun ilicali acun ilicalidir muslum gurses sanatci.
hakki bashar
sahan gokbakar’in "dikkat sahan cikabilir" adli programinda "acur arazi" adli bir bolumle acun ilicali’yi taklit etmesi uzerine ortaya cikan bir durumdur. fakat bu durum sahan gokabakari durduramamistir. sahan "ihsan’la 50 kurus" bolumu ile izleyenleri kirip gecirmeye devam etmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol