salt bilgi sözlük

isimsiz kahraman
meali sadece bilgi iceren sozluktur. tarafimca uydurulmustur, olsa da oldu olmasa da. bu yakistirmanin sebebi sadece bilgi icerikli entryler girip sozlugun ansiklopediye cevrilmesidir. salt bilgi de olmalidir lakin her seyin bir siniri vardir.
(bkz: bokunu cikarmak)
independence
karma yahut bir gun ba$liklarina tiklandigi takdirde aslinda bilgi sozluk’un salt bilgi icermekten cok daha fazla konulara mizahi aciklamalar getiren bir sozluk sitesi oldugu apacik ortadadir.salt bilgi sitesi yapmak yerine alir bir sozluk okur dururduk sabaha kadar.en azindan adsl faturasi yatirmak zorunda kalmazdik.deli miyiz?
ilean
25 aralik 2005 tarihli bilgi sozluk modudur.salt bilgi lazim midir evet ama bir sure sonra gina getirmektedir.
angelus
sozluk bilgi yuvasidir, ilim irfan yuvasidir ama bunlara ek olarak insanlarin eglenmesinide amaclar. istegimiz salt bilgi ise piyasada cok guzel turkce-ingilizce ingilizce-turkce, ingilizce-fransizca fransizca--ingilizce ve latin dillerine ceviri yapan bircok sozluk bulunmaktadir bunlarda ayni isi gorebilir. ama sozlugumuzun sicakligini verememektedir efendim. o sebeble formata uygun olarak sozlugun icine sicmadan hem eglenelim hem ogrenelim.
falconslx
sozluk salt olmali midir?evet olmalidir.fakat bu saltlik bir anda gerceklestirilmeye kalkildiginda acayip derecede bikkinlik verir.bu yuzden bu saltlik yayarak yapilmalidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol