sobotta

isimsiz kahraman
her turk tip okuyan gencin elinde olmasi gereken anatomi atlasi. alman yazar sobotta tarafyndan tek tek çizilmi?tir figürler. fiyati oldukca tuzludur lakin en cok onerilen anatomi atlasidir. o kadar parayi verdikten sonra calisayim bari seklinde bir his uyandirir bunyede. gelip gecicidir.
bonibon
cizimlerin oldurulen yahudilerden yapildigi soylentisi hala ortalarda dolasmaktadir.tipcilar kendilerine mal etse de her saglikcinin kutsal kitabi.kutsal oldugu kadar tuzludur da.birisine zarar vermenin kolay yolu sobotta sini parcalamaktir.acidan o da olur muhtemelen.
barborospasa
cerrahlarin apandisit ameliyatina gelen hastanin yalnislikla bobregini almamalari icin hazirlanmis olan ve ters tutlmadikca hata riskini sifirlayan harita.
zappatista
hayatımın iki yılını içindekilerini ezberlemek için harcadığım kitap.bidaha kapağını açarsam şerefsizim deyip sonra paşa paşa tekrar baktığım iki ciltlik anatomi atlası.
asure aromali ulker cikolatali gofret
eger agirlik calismak gibi bir niyetiniz yoksa, okula götürmenizi gerektirmeyen ve bu gereklilik de olmadigi icin evde cok daha hesapli ve cok daha eglenceli (sectionlara ayrilmis ve quizlerle desteklenmis, ayrica kaslar uzerine zoom yapabilme olanagi saglayan) versiyonu olan "cd"siyle de pek ala anatomiyi size söktürebilecek yazardir kendileri. eger egitim diliniz latingilurkce ise turkce versiyonunu almamanizi tavsiye edebilirim. zira ikisi arasindaki tek fark musculi ye muscle denmesi degil, ayni zamanda millet agzini carpitip tzayrohaayoid derken tirohioid diyerek dikkat cekme ve hatta "olmadin sen" diye tepki alabilmeniz olabilir.

ayrica, sobottanin kardesleri icin (bkz: netter)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol