faydali bilgiler

spoiled
evinizde aksesuar olarak kullanilan gumusler kirlendigi zaman goze hic de hos gorunmezler.eski bir beze biraz beyaz dis macunu sikarak gumuslere surun.biraz bekledikten sonra buyuk bir pamuk parcasiyla macunu temizleyin.gumusleriniz yine isil isil parlayarak goz alacak.
spoiled
firininiza sinmis kotu yemek kokularini temizleyip yerine guzel kokular biraksin diye satin aldigimiz o pahali urunler istediginiz gibi ferah bir koku birakmiyorsa,size daha pratik ve ucuz bir onerimiz var.yemek yapmadan once firininizin ortasina yarisi sirke yarisi su ile doldurulmus bir tava kyun.firininizi birkac dakika icin isitin.daha sonra sogumaya birakin. firininiz umdugunuzdan da guzel kokacak.
spoiled
celik tencerelerinizdeki inatci lekeleri, sungere doktugunuz yumusaticiyla kuvvetlice silin.tencerinizin ilk gunku parlakligina kavustugunu goreceksiniz.
bonibon
bazi faydali bilgiler:
-kiz arkadasin her gun ayni gorunse de ayda bi kere sacini mi kestirdin diye sor 0.25 cm kestirmistir ama sen farketmemissindir muhtemelen
-yaptigi yemek igrenc olsa da,butun on dislerini gosterecek sekilde gulumse,op,ne kadar yetenekli oldugundan falan bahset-o gazla yemek yapmayi ogrenir belki-
-gozlerinin ne kadar guzel oldugunu ve cok anlamli baktigindan bahset ki seni daha cok sevsin.
...bu bole uzar gider...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol