su içince oruç bozulmasın kampanyası

independence
aramizda mutlaka allah’a bizden daha yakin, ehl-i mumin arkada$larimiz vardir.kendilerinden rica etsek de $u oruc meselesinin biraz daha esnek olabilmesi icin yukarisi ile temasa gecse ne super olurdu.benim boyle bir istegim var ve bilinir ki yaradan kullarinin isteklerine her zaman onem verir.yeterki ileti$ime gecmeyi bilin.ayrica bu kullanicimiz eger su icince orucun bozulmamasi gibi bir kolaylik yapilmasina araci olabilirse moderatorlugu de cebinde bilsin.ustelik bu sadece benim arzum degil.ba$kalarinin hislerine de tercuman olmayi gorev bildim ben sadece o kadar.aha inanmayan baksin.
#122317

(bkz: dinde pazarlik payi)
(bkz: oruc oruc olali boyle bir $ey duymadi)
carpediem
"bogazim sisti, oksuruyorum allahim. oruc tutarken oksuruk krizi tutuyor. su icmek zorunda kaliyorum. bu durumda yarin oruc tutamayacagim. aslinda tutmak istiyorum. aslinda soyle yapsak: su icince oruc bozulmasa, bende tutsam orucumu..." seklinde dusunup tovbe estafurullaahh dedigim ama yalniz olmadigimi anladigim baslik. imza toplasak olur mu acaba!?

independence
bu sene yine gundeme getirmek istedigim kampanya. hem bu sene ramazan yaz ayina denk geldi, durum cok sakat. sicak bir yandan, gune$ bir yandan, susuzluk bir yandan.

ey allah’im duy sesimizi, duymasan bile $u entryi oku lutfen. uyelik gerekmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol