fat actress

independence
alinti..

------------------------*------------------------

tanri sahidim olsun ki, bir daha asla sisman olmayacagim!

bu sozler, cheers dizisinde sam’in yataga atabilmek icin binbir yol denedigi kirstie alley’nin agzindan dokuluyor. kirstie alley, artik bir zamanlar canlandirmis oldugu karakteri rebecca howles kadar ince degil. hollywood yildizi bir kadinsaniz sisman olmaya hakkiniz yok. bos bulunup da gunluk egzersizlerinizi aksatir, sik sik fast-food yer ve 130 kiloya cikarsaniz hollywood’un kapilari size sonsuza dek kapanir. ustelik ne kadar iyi bir oyuncu oldugunuza bakmaksizin!

her hafta seyircilere, dis gorunusleriyle yargilanan butun kadinlarin sesini duyuran alley’nin, hollywood’un acimasiz dunyasinda is ve ask arayisini hep birlikte izleyecegiz. komedi dizilerinden hatirladiklari aktrisi, kilosu nedeniyle reddedilmeye dayanamayip sinir krizi gecirirken gormek izleyicileri sasirtabilir; ama unutulmamali, o hala bir aktris.

fat actress’te kirstie alley’ye, john travolta’nin da aralarinda oldugu unlu dostlari eslik ediyor. bir hikaye cizgisinden yola cikarak dogaclama oyunlarla sekillenen dizide izlediginizin kurgu mu, gercek mi oldugundan emin olamayacaksiniz.

http://www.cnbce.com/pr-diziyeni-fat.asp


----------------------*------------------------

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol