cinnet geçirmek

carpediem
son zamanlarda sözlükte anket patlaması, soru başlıkları altına cevap niteligi taşıyan entryler girilmesi vb. yüzünden independence’in önce tüm üyeleri uçurması, ardından kendi kendini uçurması durumu dersek yeterince iyi anlatılmış olur sanırım.
nemesisceylan
"dondurmam gaymak" filminde bir sahnede şöyle var;
dondurmacının kızı,torunları,karısı sırayla çıkışırlar, demediklerini bırakmazlar dondurmacıya,
bir anda dondurmacı döner ve karısına derki "bir cinnet geçireyim hepinize yeter"
nickullah entryoglu
doğrusunu cinnet getirmek olarak bildiğim, gazetelerin 3. sayfalarında gözlerimizi faltaşı gibi açabilme potansiyeline sahip haberlerde bolcana kullanılan kalıp...
poison
psikolojik problemlerin farkında olmadan patlak vermesi olayıdır, son zamanalarda cinnet geçiren kişilerin çoğaldığı görülmektedir.
igor
bir yanda turk telekom diger yanda tedas in surekli olarak yaptiklari anlamsiz kesintiler neticesinde yasanan vahim durum.

sen gidip cem yilmaza 3 milyon dolar verip benim degil sikimde hic bir yerimde olmayan reklamlari yayinlayana kadar su adsl altyapi ustyapi ne boksa onu duzelt ondan sonra reklamin kralini ver ey turk telekom.

mesela tedas cikip gulben ergen e 3,1 milyon dolar verse sasirmam neden cunku adamlarin hizmet goturmek umrunda mi degil hem bak gulben in albumu de satmiyo gider verdiginiz parayla baska bir yali alir kendine, iyi oneri dimi.

bizi bu duruma getirenler utansin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol