kıbrıs sorununa alternatif çözümler

darth sidious
ab nin kibris sorununu cozun baskisi olmasa benim icin hava hos da israr olunca insan kendini sorumlu hissediyor.
i- rum parasinin ustune sanssiz kurbaga resmi basalim. para rum kizlari nezlinde cok degerleneceginden alim azalacak, daha cok sayida para ve tabii ki resim sahibi olmak isteyen kadinlar alis veris yapmayacaklar ve ekonomi kuculecektir. ekonomisi kuculen rumya ile daha rahat basa cikilir.
ii- rum parasinin ustune expert3 un resmini basalim. rum erkekleri sapik dusuncelere dalip calismayi unutsun. ekonuomi kuculsun bla bla bla
iii- rumlarin matbaa makinalarina kalitesiz murekkep satilsin. paranin uzerindeki yazilar aksin. ellerinde patlasin.
iv- expert3 ve independenceyi rum vatandasi yapalim. tum rumlar kibris turk kesimine iltica etsin.
v- seyhmerat, cenabet papaz, darklord rum kesimine araci olarak gonderilsin. rum kesiminde toplu intiharlar duzenlensin.
vi- queen, purplish ve onlarin numarali olan arkadasi charlienin melekleri olarak gorevlendirilsin. rum kesimini dilleriyle dovsunler.
independence
toplu sunnet toreni duzenleyip sinirlarina dayanalim rumlarin.noluyo lan diyeni keselim gitsin.sonucta mecburen musluman olup bizim topraklarimiza gecicekler.
independence
adadaki canlilar tahliye edildikten sonra atom bombasi ile ada sulara gomulur biter gider.ya da ben sadece mizahi bir ornek olsun diye yazdigim bu entry sebebi ile vatan hainligi suclamasi ile yargilanirim.
maliyeci
2009 belediye baskan adayi hayri gulle’ye danisilmasi gereken konu.kendisince muhtemel cozum kuzey kibrisi adanin tamamindan kopartip turkiye’ye yaklastirmak olacaktir kanimca.
javaci
kıbrıs için anavatana bağlanma refarandumu yapalım ve sonuçlar olumlu çıksın.kuzey kıbrıs türkiye cumhuriyeti toprağı olsun.o zaman görürüm ben o rumları!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol