yemek yapmak

capt it all
kendiniz için yapıyorsanız oldukça zevkli olabilen fakat eve gelen arkadaşlarınızı doyurmak için yaptığınızda nefret edebileceğiniz aktivite.
sen ne yazar eysin oyle
bir aşcı için meslek, bir ev kadını için yorucu günde cekilmez bir azap, bir sevgili için güzel bir hediye, gönül alma yolu, cogu kimse için bir işim olmaz hayatta abi faaliyeti ama sonuc olarak herkes için bulasık yan etkili yasamsal faaliyet hazırlıgı
underpressure
öğrenci için öğrenilmesi farz olunan bir durumdur. zira üniversiteden önce yumurta kırmasını bilmeyen kişinin dördüncü sene sonunda bu işin uzmanı olarak mezun olduğu görüşmüştür.
nickten yana sansim yok
yeni yeni fark ediyorum bunu, insan zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyor. ciddî şekilde kafa dağıtıcı bir şey. annemden 10 puan aldım. lan tam ev kızı olacak adamım da...
nerobianco
epeydir farkındayım temelinde soğanları kavur salçayı at hububatı ekle suyu dök kısık ateşte beklet ilkesine dayanır. fakat iyi yemek yapmak ayrı bir iştir sanırım. annelerin yaptığı türden. bir de sevgilinin onun da hakkını yimemek lazım yimek lazım.
elma sekeriiii
ugra$ıdır, ve her $eyden çok bir emektir. severek yapılırsa harika bir zevk ama sevmeden yapılan bir icraatsa eger i$kencenin e$lenigidir.

ama onca emek verildikten sonra, birinin bööööeee bu ne be demesi, insanı sinir krizine sokar.
lethe
eglenceli, kolay gibi is. tabi tavuk pisirecegin zaman, tavugu buzluktan alip pisirmeden once bir sure cozunmesi gerektigini unutmazsan.
lipsoz
mutfakta yiyecek birşeyler hazırlamak. hep aynıdır yemek yapmak. sıcak yemek yapıyorsan, kıyma ve soğanı yağda kavurursun, salçayı da koyduktan sonra suyunu koy ve artık sebzeyi atma vakti geldi. ne atarsan at o yemek olacak bundan sonra.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol