zenci hamile kadınlar kurtaj olsun suç azalsın

independence
amerika’nin eski egitim bakaninin son bombasi.zenci hamileleri kurtaj yapin, siyah bebekler henuz dogmadan onlari oldurun, suc tamamen azalsin.

ne yorum yapilmasi gerektigini bilemedigim icin susuyorum.
maliyeci
haberlerde gorunce beni dumur etmis olay.gorun amerika’nin kimlerce yonetildigini.biz egitelim diyoruz,bu adam keselim bicelim diyor,bir de egitim bakani olacak.
blinn
kendi tarihi, kendi kulturu olmayan, gocmenler sayesinde egitim seviyesini yukseltebilen aslinda okuma yazma bile ogrenemeyen moronlardan olusan bir ulkenin egitim bakaninin da akilli bir insan oldugunu dusunmediniz herhalde.
elma sekeriiii
bu sözler bize aslinda amerikanin egitim seviyesini gosterir niteliktedir, ne kadar insan olduklarina delalettir.

$imdi oyle bir toplumdur ki bu,iragin nerde oldugunu bilmezler.israil filan nerdedir gidin bir sokaktaki adama, 10 ki$iden en fazla 2 si bilir.
nerden mi biliyorum bunu?eger youtube sitesini ziyaret ederseniz amerikan halkiyla ilgili olan videolari lutfen bir izleyin.kimse dunyanin halini tam olarak bilmiyor.cunku amerikan hukumeti yaptigi rezillikleri kapatmak icin halkina yalan soylemekle mesguldur.vietnamda 300 asker oldu denirken binlerce asker gidelim de $u komunizmi yenelim diye bo$ ugra$lar adina telef olmu$tur.

hatta hala irak sava$inda kac asker oldugu bilinmez,cunku saklarlar.hem kendi halklarindan hem de dunya kamu oyundan.oyle pislikler yani.

$imdi boyle uyutulan bir halkin liderinden pek de fazla parlakca fikirler beklenemez.bu adamin bu $ekilde konu$masi da bu yuzden bana pek koymami$tir. ha ama adamin hesap edemedigi ba$ka bir $ey daha vardir ki o da yillarca siyah beyaz kavgasi ya$ami$ olan amerikan halkinin bunu hazmedip hazmedemeyecegi realitesidir.özellikle desiyah insanlarin bu lafi yemeyecekleridir. o adam bu lafi soyluyorsa bir gun arabasindan inerken veya da ali$veri$e gitmi$ken bir siyah tarafindan vurulmasi olasiliginin feci $ekilde artirilmi$ olmasi soz konusu olmu$tur.bu lafi soyleyen g.tunu da kollamalidir evet.sonucta onlar birer suc makinasi.
ayrica irkciligi da sevmiyorum dogrudur.

(bkz: hanim ko$ ko$ amerika batiyor)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol