gurcan bilgiç

made in heaven
zaman zaman son derece akli basinda yorumlar yapmasina karsin bazen neden oyle davrandigini anlayamadigim bicimde fanatiklige kacan ve ozellikle galatasaray’a saldiri icerikli yazilar yazip,yorumlar yapan fenerbahce’li spor yazari.

ozellikle bugun okudugum,fenerbahce’nin yarin aksam psv ile oynayacagi sampiyonlar ligi maci ile ilgili yazisinin bir cumlesinde "bir turk takimi ilk kez iki ciddi yildiziyla avrupa’da oynayacak" demis olmasi ilginc,ayni zamanda dusundurucudur.
apple
02.10.2006 tarihinde yayınlanan santra programında "ersun yanal 3 büyüklerden birine gelse ayıp olur mu? fenerbahçe vestelden alabilir mi ersun yanalı?" gibi bir geyik muhabbeti dönerken ahmet çakar’a dönüp "türkiye de 1- cumhurbaşkanı, 2- başbakan, 3-fenerbahçe başkanı" gelir diyebilmiş şahsiyettir kendileri.
cremaster
galatasaray aleyhinde küfredermiş gibi yazılar yazan bu gasteci fb şampiyon olunca galatasaray’ın onun biricik takımını alkışlamasını isteyebilmiş biridir.
sepulturk
fenerbahceliler dışında bir tane bile seveni olmamasına rağmen hala spor yazarlığı yapan adam. kaldı ki fenerbahceliler de pek sevmez. gerçi ömer çavuşoğlu gibi bir gerçek varken bu adam sütten çıkmış ak kaşık.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol