nasyonal sosyalist türk hareketi

made in heaven
siteye girip bu harekete uye kisilerin eylemlerini okuduktan sonra eylem ve yazilarinin buram buram nazizm ve irkcilik koktugunu rahatlikla soyleyebilirim.onu bunu linc ederek,birilerinin dukkanini talan edip otomobilini hasat ederek bolucu orgute zarar vermek mumkun degildir kanimca.kurt kokenli vatandaslara karsi yapilan bu saldirilar (eger gercekse tabii) pkk denen illete kurt toplumu icerisinden yeni yandaslar kazandirmaktan baska ise yaramaz.ulkesinin butunlugunu korumak ve kalkinmasina yardimci olmak isteyen her bireyin bu ulke icin yapabilecegi daha mantikli ve daha faydali seyler mutlaka vardir,olmak zorundadir.
murat kaner
bence gercek olamayacak kadar seviyesiz,insanlik disi ve mantiksiz sozler.gercekten var olduklarini dusunmek bile istemiyorum.bize yakismaz.eger Turk irkcisiysalar, neden almanca ve ingilizce slogan atiyorlar? yok yok, dupeduz sahte ve provakatif bir girisim bu.
ya basta viva zapatista
kendisini sol olarak gören dangalaklar silsilesidir.solun en temel ilkelerini benimsemeden milliyetçi (ulusalcı) politika üzerinden halkın zihnini sol konusunda bulanıklaştırmaktadırlar.alman nazi partisi’nden esinlenerek kurulan bu hareket hangi akıl mantığı ile işlemektedir bilinmemektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol