houston yeşil yaninca yusuf yusuf olmak

orumcek adam smith
her an ’independence’’ veya ’’spoiled’’ tarafindan ’’akilli ol..yoksa sozlukten seni atarim, kral beim’’ yazisiyla yuzleseceginden olsa gerek tirstigin ve 7.5 saniye suren olay.
ithilquessir
genelde abuk subuk bir sey yazdiktan sonra hissedilir. yada girdiginiz entry beklenen orf ve adetlerin disindadir, mesela orhan pamugu savunmus, yada istiklal caddesine bir starbucks daha acilsin demissinizdir.

aslinda entry’nizi silmeyip orada tuttugunuza gore cok da korkuyor olamazsiniz. olay sadece millete laf anlatmaya calisirken kanser olucaginiza dalalet ettigi icin biraz ic gecirmeniz normaldir.
orqn
iliklerime kadar hissettiğim duygudur.benimki tamamen houston şeysinin aniden yeşillenmesiyle ilgili.hani her taraf griyken birden sayfanın ortasında yeşil bir şey çıkınca korkuyor tabi insan.yavaş yavaş yeşerse,griden yeşile doğru ağır ağır gitse ne güzel olur her şey.
elma sekeriiii
formata ters gelen bir $ey yazmı$sınızdır, silinecegini bile bile entry girmek vakasıdır. veyahut genel kanının aksine çok ekstrem bir $ey yazmı$sınızdır, yorumlar akar durur. ya da çok güçlü bir mizah içeren entry girmi$sinizdir millet kırılmı$tır gülmekten; onun tebrikleri gelir.

çok fazla sebebi vardır aslen, ama yusuf yusuf olayı g*t korkusuna dayanır; bunu bir e$elemek lazım gelir.evet.
telsiz arkadasi
yusuf yusuf olmak değil de, bir merak uyanır her normal insan gibi. çünkü zaten silineceğini bildiğim şeyi ya yazmam ya da yazdıysam houston yeşil olduğunda yusuf yusuf olmam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol