korku filmlerindeki cesur kadın tipi

purplish
korku filmlerinde basrolu kapan kadin tipi daima cesaretiyle dudak ucuklatir.kapali bir kapi,kilitli bir kutu,garip sesler gelen bir yer ve benzeri birsey buldugu anda inini dibini eseler,illaki ne oldugunu arastiracaktir.bu tip kadinlar tabir-i caizse merakli tazelerdir.gercek hayatta kadinlarin yuzde 99u arkasina bile bakmadan kacacakken,aktristimiz ise gosterdigi kahramanlikla tum kadinlarin gurur kaynagi olmayi hakeder.oscarin yani sira altin bir madalyona da kanaatimce layiktir.
orumcek adam smith
dunyada 3.000.000.000 kadin var oldugu ve bunlarin 1.000.000.000 ’inin 18-35 yas arasi olup, bu tip olaylara bulasacagi gozonune alinacagi kabul edilirse, bu 1 milyarlik kadinin %99’unun kacacagi ve geriye kalacak olan 10.000.000 cesur kadin olabilecegi thinking about formatina cekilirse, pek de yadirganmamasi gereken bir olay.
purplish
filmin sonunda basrol oyuncusu buyuk olasilikla kurtulur ve olay da cozulur.asil bundan sonrasinin film yapilmasi gerekir,kadinin hayati kaymistir cünkü...
laughter
uyuz kadın tipidir aynı zamanda.

hayır anlamıyorum ki acayip sesler gelen yere karanlıkta ve yanında kimse olmadan neden gidersin. ya da neden illa kalabalıktan uzaklaşıp ıssız acayip yerlere gitmeye kalkarsın.
ben yönetmen olsam bunların hepsini tez vakitte öldürürdüm, sonra senaristler böyle tipler yazabilsin de görelim. yazmasınlar abii, hiç gerçekçi olmuyor işte.

ha bir de; aranıyordur. valla.
independence
senaryoyu uygulayan kadindir. senaryo haricinde birak bakalim gitsin bir kopegin yanindan geciversin ak$am saati de ben de onu opeyim dudaklarindan. bak kopegin yanindan gecmesi de $art degil, ben her halukarda operim yine de, o ba$ka gun gecse de olur kopegin yanindan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol