devamsizlik hakkı

imgoindeeperunderground
ogrenciler tarafindan "okula gitmeme hakki" olarak cok hos bir yanlis anlasilmasi vardir bunun. hak ya, onu elde edilmis bir hak olarak gorur ogrenci zihni, halbuki kendisi okula hastalanip da gelmezsen ya da hani ciddi sorunlar karsisinda gelemediginde sinifta kalmayasin diye verilmis bir suredir ve kesinlikle doldurmasi gerekmez ve beklenmez. yani devamsizlik hakkiniz 28 gun diye okulu asip 28 gun devamsizlik yapin amacli verilmemistir.
made in heaven
ortaokul ikinci siniftan sonra tum ogrencilik yasantim boyunca inanilmaz bir aliskanlik haline getirerek son gunune kadar ustelik araliklarla degilde seri sekilde tukettigim ve basimin sikintidan kurtulamamasina neden olan hak.
onur55
iki sene once liselerin devamsizlik hakki tekrar 20 gune cikarildigi zaman iyice bokunu cikardigimiz hadise.son derece gereklidir.sonuna kadar kullanilmalidir.zaten eger mudur muavininiz anlayisli biriyse devamsizlik hakkinizi asmanizda sorum olmaz.devamsizliginiz dolup tasinca cagirir sizi yanina biraz agiz yapar sonra da siniri asan devamsizliklari cesitli yontemlerle siler.bu yuzden boyle bir muavine sahipseniz bokunu cikartmaniz dahi sorun olmaz.
olu beden
bizim okulda 45 gun olan hak.20 gun ozursuz,25 gun ozurlu.bazen kullanilmasi iyi olur,hatta bazen bile az kalir,her zaman, her daim kullanilmasi gereken bir haktir.mumkunse bu hakki kaldirip, okula gitme hakki konulsa daha da iyi olacak.
roker phy
öğrenciye verilmiş yegane armağandır ki bu armağanı kullanmak istemeyen cinsler yüzünden bu hakkı doya doya kullananların halk tarafından hor görüldüğü,ara tatil.
triceratops
öğretmenlerin ısrarla ’devamsızlık bir hak değildir,zorunluluk durumunda kullanılan bir kontenjandır’’diye söylemekten usanmadığı cümledir.her ne kadar bir hak olarak görülmesede 20 günün 20sini doldurmayınca günlerin boşa gittiğinden üzülür öğrenci
kirlangirc
arada okula gelmeyebilirsiniz. gelememe hakiniz kisitlandirilmistir. süreyi asmaniz durumunda cezai islem uygulanacak ya da akademisyenlerin insiyatifine bagli olarak dersten kalacaksiniz gibi soguk ifadelerle aciklanabilir. okula ilk giriste ögrenilen biseydir. kisa gelirse alternatifleri bulunur ve uzatilir. zaten hak verilmez alinir ifadesiyle firariliğe devam edilir.. en güzel biseydir..


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol