2004 2005 model sivri uclu erkek ayakkabısı

darklord
ortalama 2004 yilinin ortalarinda piyasada cirit atan igrenc otesi ayakkabi turudur. ucu palyaco ayakkabilarini aratmayacak kadar uzun ve sivridir. gorunum acisindan asla estetik olmamasina ragmen yurdum topraklarinda 10 erkekten 6 sinda bu ayakkabidan gormek mumkun hale gelmi$tir. er ki$i olmazsa olmaz cizgili garip takim elbisenin ya da kuma$ pantolonun altina bitane bu ayakkabidan ili$tirir ve igrenclige dogru giden kadim yolda nefes kesen bir yuruyu$e ba$lar.
strawberrygirl
inanilmaz cirkin ve yine inanilmaz pahali ayakkabi modeli.nasil olur da boylesine cirkin bir ayakkabi hem cok tuketilir hem de pahali olur.anlayamiyorum...
esek sipasi
yurdum kirosunun son donemlerindeki bas taci ayakkabisi.renk renk aliyolar, giyiyolar.sebil gibi mubarek bu ayakkabilar.he yakisani da var ama sadece agir abiler onlar.uzerinde kotla giyenler var alicaksin, sallandiricaksin taksimde.
peach
nasil tutulduguna anlam veremedigim yine de salaklik edip bi tane edindigim ayakkabi turudur ki en kalitelisi bile kesinlikle rahatliktan yoksundur ve kesinlikle birakin gunluk giymeyi takim elbise altina bile uymaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol