iskenderun

independence
gerek denize sifir olmasi, gerek kizlarinin muhte$em guzellikte olmasi, gerekse fiyatlarinin cok ama cok ucuz olmasi sebebi ile favori $ehirlerimdendir.askerligim boyunca her firsatta gittim, yine asker olsam yine giderim.
vaux
kışın hiç bitmeyen bir rüzgara sahiptir,bazen rüzgar çok çok şiddetli eserki yürümek bile zor gelir , yürürsün yürüsün ilerleyemezsin.yöre halkı tarafında yarık kaya rüzgarı denilen yer.
celia
dogdugum büyüdügüm yilda 3 haftadan cok gidemedigim; donerini, denizini, insanlarini ozledigim; hatayin merkez ilcesinden bile gelismis olan ilcesi..
ereshkiga
türkiye’nin tartışmasız en "garip" ilçesidir. yaz gelmeden neler neler gelir oraya nisanda bunalımlara girersin nemden sıcaktan, yagmur değil çamur yağar, deniz bile kaynar vs. eğitim seviyesi yüksektir, çok karmaşık bir sosyal yapısı vardır. araplar, ermeniler, kürtler, rumlar ve türkler bi arada yaşar, iyi de anlaşırlar. sahili çok güzeldir, ekonomik bi şehirdir, piyasası kalitelidir (ortamdan ortama). demir çelik fabrikası vardır, güzel bi limanı vardır, iyi balık çıkar ordan. ordayken sevmessin orayı, küçük gelir, garip gelir, sıcak gelir, kaçayım dersin, sonra da gidince 1 hafta sonra özüm özüm özlersin..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol