milan a başarılar dileriz

darth sidious
bu kadar duz ve anlami acik oldugu halde, harf oyununa dahi girilmemis, kelimelerin art arda siralandigi bir pankarti yaratici bulmak, genis gorusu ve ince espri anlayisini ne kadar yansitir bilemeyiz . sanirim ve hatta inaniyorum ki sporun afyon tarafi bu olsa gerek. iyi ile kotuyu, dogru ile yanlisi, gercek ile gercekaltini ayirt edemeyen, kor ve dilsiz ve hatta salak olundugunda fanatizm ortaya cikiyor. bugun milana basari dileyenler muhtemel malubiyet halinde elde fenerbahce bayraklariyla bagdat caddesinde turlayacak kadar kaypak olabilmekteler. her zaman guclunun yaninda olan makyevelist bireyler italyan makyevelizmine safca ve bilmeden alet olmaktadir.
imgoindeeperunderground
komik olan harf oyununa girilmesi degil gerek bile duyulmamasidir aslinda. bunca zamandir alistigimiz, kufurlu astili kestili ses ve goruntulerden sonra bu kadar basit ve icten olmasi guzeldir. esasen bu konu hakkinda yapilan tartismalara milliyetci duygulari katmak hostur hos olmasina, netice de bir turk takimidir ve boyle dusunuldugunde elbette kazanmasi istenebilir ama cirkef fenerbahce taraftarinin daha sonra kafamizi nasil zitecegi dusunulunce milan’a basarilar dilemek bile daha hos gelebilir..
maliyeci
buna benzer olaylar yani bir ukenin iki buyuk takimi arasindaki rekabetin disariya karsi da surdurulmesi bir tek bizde olmuyor.ben milli duygu tasimam,fener yenilsin de dalga geceyim veya tam tersini soyleyenlere de saygi duyuyorum,en azindan bu ulkenin prestijini bu ulkenin de yuzunun gulmesini istemediklerini acik secik belirtmis oluyorlar.ancak biz bunu hep kendi icimizde yasiyorduk ya da ben oyle goruyordum.ta ki bir yunan takimi bizim takimlardan biriyle sampiyonlar ligi maci yapana dek.yanilmiyorsam olympiakos ile panathinaikos arasinda bizdekine benzer rekabet disariya karsi tasinmis ve adamlarin kendi sahasinda "fenerbahce" sesleri duyulmaya baslamisti.iste o zaman bizim de nasil rezil oldugumuzu kavradim.yaziktir gunahtir,fenerbahce bir kere su gruptan ciksa ben hem bir gs li olarak sevinicem,hem turk olarak ovunucem,hem de fener’in kazandirdigi puanlar sayesinde uefa’ya,sampiyonlar ligi’ne bir takim daha gonderebilir miyiz veya gonderecegimiz takim sayisi azalmadan devam edebilecek miyiz diye umitlenirim.varsin fener yine manchesteri ya da baska bir takimi yensin fenerliler kirk yil basimizin etini yesin,bin defa anlatsinlar raziyim ama yensinler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol