başka sözlükten entry araklamak

maliyeci
bilgi sozluk yazarlarindan hic kimsenin baska bir sozluk okumadigini varsayarak baska bir sozlukten aynen entry calma
arsizligi,hirsizligidir.soyledigim seyi yapan bir arkadasi uyarmis bulunmakla beraber bu tur olaylarin bir daha yasanmamasi icin actim basligi.yazar kardeslerin bilgilerine.
imgoindeeperunderground
bilgi sozluk yazarlarinin sadece burada yaziyor oldugunu varsaymak ya da sanmak yanilgisina dusen kisinin rahatsizligidir. oysaki kisiler ki kim olduklari onemli degil, pek cok farkli yerde yaziyor olabilirler ve kendi yazilarini aynen ya da benzer sekillerde getirip buraya da koyabilirler. tercih, yazilan yerin burasi olmasina ragmen elbette karsilasilabilecek bir durumdur. bir baskasina ait yazinin calinmasi haricinde (hirsizlik cirkin bir hareket, evet.) anlasilabilir bir durum olarak gorulur.
bulut
eğer bilgiç kişisi başka sozluklerde de yazıyorsa kendi yazdıklarını buraya da yazmasında bir problem yok kanaatindeyim.tabiki sadece kendi yazıları dahilinde konuşuyorum.
mitili
yetersiz ki$ilerin yaptigi sacmaliktir. kendi kafasindakileri yazamiyorsa, hic yazmamali. du$unememeyi ihtimal dahilinde tutmuyorum cunku zaten o durumdaysa burada i$i olmaz... madem cok $ey bildigini iddia ediyor boyle gubidik i$ler yaparak, o zaman once "hirsizlik" kelimesinin anlamini ogrenmeli bu ki$i.

bir kere buradaki yazarlarin hemen hemen hepsi ek$i sozluk okuyordur. onun di$indaki sozlukleri de okuyordur bircogu. tabiki anla$ilma olanagi az.. zira az onceki durumda melankomik $ans eseri bulmu$tur o entryi. bulmami$ da olabilirdi. ama bu hirsizligi yapmaya dogru duzgun bir insanin vicdani el vermez. gel gor ki hala yapanlar var. verilen emeklere saygisizliktir bu, hakarettir.

bir de tanim degil de direk diyalog falan alanlar var. gozume carpmadi degil, ama ugra$madim hic. ya du$unsenize bir kere, kendi emegi degil ama gidip yaziyor, sonra kendi nickinin ustunde yazdigini gorup "ne guzel oldu lan" diye kendi gotunu kaldiriyor. yok boyle bir $ey...yok...
diho
hobarey bu burada çok puan almış ben bunu biraz hacılayıp bilgi sözlüke yapıştırayım felsefesinde ilerleyen insan modelidir.ancak bilinçli bilgiç grubu entry daha önce yazıldığını anlar ve eksisini basar...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol