fernando torres

made in heaven
atletico madrid’in ispanya ve dunya futboluna kazandirdigi genc golcu.kulubunun biricigi konumundadir ve surekli baska takimlar tarafindan istenmesi karsisinda atletico madrid’in kendisi icin belirledigi bonservis bedeli 36 milyon eurodur.kendisini takiminda gormek isteyen kisilerin basinda jose mourinho gelmekteymis.abramovic’te bu comertlik olduktan sonra kisa zaman icinde torres’i mavi forma icinde izlemek kimse icin sasirtici olmasa gerek.
nick nicki nickince
(doğumu 20 mart 1984) ispanyol futbolcu. şu anda ispanya’nın atletico madrid takımının formasını giymektedir.

son yıllardaki atletico madrid’de gösterdiği performansıyla ispanya milli futbol takımı’nın vazgeçilmez oyuncularından biri haline gelmiştir. torres, atletico madrid’de oynadığı 138 maçta 61 gol atmayı başarmıştır. ünlü kulüplerin peşinden koşmasına rağmen takımda kalacağı açıklanmıştır.
cremaster
26.5 milyon £ ve luis garcia karşılığında takımı atletico madrid’den liverpool’a transfer olan futbolcu.

atletico madrid torres’ten boşalan forvet mevkii için diego forlan’ı villareal’den 21 milyon € karşılığında aldı.

iki oyuncu alması ve elinde fazladan para kalması gibi özelliklere rağmen bu transferler üçgeninin en kaybedeninin altelico olduğunu söylersek yanılmış olmayız.kim karlı çıktı diye baktığımızda ise şüphesiz forlan için 21 milyon € almış olan villareal bu sırayı kimseye kaptırmaz.liverpool tarafından baktığımızda ise uzun süredir ispanyol forvet ateşiyle yanan kırmızıların ilk kez elle tutulur bir transferi gerçekleştirmenin heyecanıyla mutludurlar herhalde.

zenana
bugünkü gazetede 40 milyon euroya transfer olduğu ve bunun liverpool tarihinin en pahalı transferi olarak tarihe geçtiğini öğrendiğim,bence çok yetenekli olan o yüzden transfer ücretini abartı bulmadığım 23 yaşındaki futbolcu.
passive
böyle giderse liverpool’un efsanevi oyuncularından biri olacaktır. anfield road daha şimdiden onun adıyla inlemektr, stadın her yerine adının yazılı olduğu bayraklar asılmaktadır. ki liverpool taraftarı hiçbir futbolcuyu kolay kolay benimsemez. varın gerisini siz düşünün..

edit: eh tabi adam 27 maçta 20 gol atmış.. böyle adamı, trabzonspor taraftarı bile benimser.
civeng
atletico madrid’e transfer olmuştur.

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2014/12/29/fernando-torres-atletico-madridde

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol