sevgilinin kokusu

queen
asik bir insan icin yeryuzunde varolan en guzel koku. biraz parfum biraz ona has ten kokusu karisimi olan bu meret insanin zihninde yer eder, ozlendikce akla gelir, akla geldikce ozlenir...
esek sipasi
sevgiliye ilk sarilmada ice cekilmistir, beyine kazinmistir, buruna alistirilmistir.her daim o kokuyu koklamak ister deli gonul fakat hasret cekme durumlarinda insani derinlere goturur, aglatir, huzunlendirir, ozledikce ozletir sevdicegi.sevgilinin parfumunu kazaara yolda yururken koklayan burun, beyine gonderdigi o sinyallerle parfum sahibini takip eder ister istemez.sonra kendisi de anlayamaz yaptigini; bir koku nelere kadir olmustur sasirir insan.
zaman gelir sevgilinin ter kokusunu bile ozler insan.ne kadar ter de olsa kotu gelmez kisiye.o sevdicegin kokusudur, sevdicekten izler tasir.budur ki insani onsuz mutsuz kilan.kokuyu ozler insan, onu yaninda ister her daim, duymayi kokusunu.
freagl dreams
kahvenin kokusunun benzeridir ikiside özel olduğundan aynı örnekte buluşabilirler. kahveden bahsedildiğinde dilinize gelen tadı hatırlayınız sevgili aklınıza düştüğünde burnunuzda hissedecğiniz kokuda bu tada yakındır.
nerobianco
20 gün kadar uzak kaldıktan sonraki ilk buluşmada başınızı döndüren ayaklarınızı karıncalandıran oksijen yerine solumak istediğiniz bebek kokusudur.

(bkz: mis)
elma sekeriiii
sırf bu kokuyu saklayabilmek adına çe$itli icatlar geli$tirebiliyor bazı bünyeler, ben bunu bu gün gördüm.


bir arkada$ım ayrıldıgı ama yine de çok sevdigi erkek arkada$ının onda kalan t shirt’inin kokusu o kokladıkça t-shirt’ten sıyrılıp gitmesin diye, özel saklama kabına koyup ihtiyaç duydukça koklayıp yerine koymayı akıl edebilmi$tir.

onu buradan kucaklıyorum.
pipolarbozuk
sadece kokudur.
ayrıca sizin 'mm muhteşem kokuyor' 'bebek gibi kokuyor' dedikleriniz metrobüste ter kokuyor mk. bir size güzel kokuyor bunlar bilin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol