telefonla konuşurken el kol hareketleri yapmak

esek sipasi
sanki konustugu kisi karsindaymis gibi davranmak.ornegin; karsidakine gayet ehli bir tavirla "bak yavrum, bak canim, bak bitanem aslinda sole sole sole..."derken el aynen su pozisyonu alir: tum parmaklar tirnak ucundan bi yere toplanir, olusan bu piramitimsi sekil de bi yukari bi assagi sallanir.veya baska bi durumda "benim sinirlerimi bozma, cek git istemiyorum bidi bidi bidi..."derken elin alacagi sekil:arkadan silah dayanmis da sanki eller havaya denmis gibi eli yukari parmaklar birbirinden ayrik olacak sekilde, akabinde de eliyle avrupa yakasinin fatosu gibi elinin tersiyle git yapan cinstendir.buna bide mimikler etraftakiler tiyatro yaptiginizi sanabilir.
hippy chick
konuşurken el kol hareketleri yapmak,insanın içinde bulunduğu ruh halini olduğu gibi dışarı yansıtmasıdır.bunu sık yapan insanların yalan söylemediğinin o anda hissettikleri şeyleri söylediklerini anlamanın güzel bi yoludur.
teski
ozellikle elemanı sol elin parmaklarini dik olarak kolu yukari aşagıya sallar bicimde goruruz. birde en cok goz kırpmak telefonla konusurken olurmuş gelen haberler arasında
blinn
bu hareketler aslinda biraz da sov maksatli yapilir. o sirada elemanin yaninda kiz arkadasi varsa is yerinden gelen telefonun ne kadar onemli oldugunu gostermek icin ya da samimi bir arkadasla konusuluyorsa cevreye ne kadar populer oldugunu kanitlamak icin falan, bunun onlarca alternatifini siralayabiliriz. tabi bazilarinda bu aliskanlik haline de gelebilir o ayrı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol