günde üç paket sigara içmek

0 /
onur55
isin iyice bokunu cikartmaktir.tami tamina gunde 60 dal sigara icmek demektir.bir insan cigeri buna nasil dayanir akil sir erdirilemez.insan sagligi acisindan fazlasiyla tehlike arz eden bir burumdur.
(bkz: bunu yapan insan olamaz)
maliyeci
boyle bir insan hakkini vererek iciyorsa 3-5 seneye kalmaz mutantlasir,verem olur kanser olur,en iyi ihtimalle de direk olur.
steroid
kişinin ciddi sorunları olduğuna ama yakında tüm dertlerinden kurtulacağına delalet eder. sadece biraz daha gayret edip beslenmeyi de bırakmalıdır..
independence
sabah ak$am bilgisayar ba$inca cali$an bireyler icin olagan bir durumdur. gerci sigara yakilir, kulluge birakilir, akabinde o kendi kendine soner zaten orada biter gider. bir sigaradan iki uc nefes ancak icilir ama dumani da bireyi zehirlemek icin yeterli bir etkendir.
independence
bir de bu i$lemi kucuk ve pencereleri kapali bir oda icerisinde gercekle$tiriyorsaniz, himalayalarin zirvesindeymi$cesine dumanli egzotik bir ortam yaratabilirsiniz kendinize.
elma sekeriiii
kendini sevmeyen, bedeninden memnun olmayan birey eylemidir.

saglıklı olmak, nefes alabilmek; bir seruma gece gündüz baglı olmadan ya$ayabilmek; kuyruklarda diyaliz makinesi beklemeden huzurla uyuyabilmek, amansız bir virüsün vücudunuzu yiyip bitirmesi gibi bir realiteden uzakta ya$amak; kimilerine göre hiç bir $eydir. kimileri için ise her $eydir.

genelde bazı $eylerin kıymeti kaybedilince anla$ılır ya; vücuduna bilerek ve isteyerek; sigara bırakma programlarına katılmadan eziyet etmekte direnenlerin ölmesini istemem ama, bir saglık durumuyla kar$ıla$ıp nefes alabilmenin güzelligini yeniden tadabilmelerini dilerim buradan...
kalimera
bir çeşit intihar biçimidir. yer yer dumanlı, yer yer parçalı öksürüklüdür.
ha bi de "sobanın bacasını mı rakip aldın kendine"diye sorarlar adama.
nickten yana sansim yok
camel’dan yola çıkıyorum:

10 mg. zifir
0.8 mg nikotin
10 mg. karbonmonoksit

üç paket=60 dal.

60 çarpı bunların hepsi:

600 mg zifir
48 mg nikotin
600 mg karbonmonoksit

eder.

hiç de çarpıcı olmadı aq. fon müziği olaydı...
isyankarmuhabir
yedi günün çoğunu çalışarak ve özellikle 24 ile 48 saat arasını uykusuz gecirmek zorunda olan bünyelerin ayık kalmasını sağlamak ümüdiyle bünye sahibi tarafından bol bol kafein eşilğinde emilir. ağızda çamurumsu bir tat bırakır, heleki 48 saatin sonuna dogru yatağı görüp bir sigara daha yakmak bünyede orgazm sigarası etkisi yaratır. bu durumdaki bünye sahipleri acilen sigarayı bırakmak zorundadır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol