usd

comengineer
özellikle 1 usd nin üzerindeki simgeler incelenmeye değerdir.

piramit : dünyanı yönetenlerin hiyerarşi şablonu.

piramitin tamamlanmamış olması : henüz "işin" bitirilemediğinin göstergesi.

piramitteki göz: dünyanı yöneten seçkinlerin taptığı varlık.horusun gözü diye geçer.yani şeytanın göstergesi.en tepede olması da bu bokun da onun aklında çıktığının göstergesidir.

piramidin en altında yazan roma rakamları : 1776 dır.hem amerikanın hem illuminatinin kuruluş tarihi.

piramidin üst kısmında yazan cümle: annuit ceoptis. "başlanmış bitirilecektir" bu adamların davalarına olan inancını temsil eder.tesadüf mü bilmem ama 13 harften oluşur.

piramidin altındaki cümle : "novus ordo seclourum" "yeni dünya düzeni" ve "yeni seküler düzen anlamına " gelir.sekülerizm de dinsiz bir dünya hayal eder aslında.

bir elinde zeytin dalı diğer elinde oklar olan anka kuşu : 1 doların sağ tarafındadır.savaşları da barışı da biz yönlendiririzi işaret eder.okların sayısıda 13 tür.anka kuşununda tarihsel manalarına bakıp çıkarımlar yapılabilir.

kuşun üstünde yazan cümle:" e plurubus unum".yine 13 harften oluşan bir cümledir."çoklar içinden tek" manasına gelir."seçilmiş kavim" özelliğine atıfta bulunur.

en üstte bulunan yıldız topluluğu : dikkatle bakılırsa davut yıldızını oluşturdukları görülür."davut yıldızı" da israil devletinin sembolüdür.aynı zamanda yahudiliğin.

1 doların arka tarafına bakılınca sağ üst köşede büyüteçle görülebilen imge : "baykuş" tur.baykuş aynı zamanda bohemian grove isimli şeytani oluşumun simgesidir.

1 doların arka yüzündeki kişi : amerikanın kurucusudur.ilginç olan bu kişinin "33. dereceden mason" olmasıdır.bütün ilimlerin sahibi ve kaynağı olan allahın ilmi 360 derece ile ifade edilirken şeytanın ilminin 33 ile ifade edilmesi masonluktaki bu derecenin neye atıfta bulunduğunun simgesidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol