chakushin ari

quantitatif
yumi ve arkadaslari bir gece disarda yemek yerken yuminin arkadasinin telefonuna cevapsiz bir arama ve ardindan da sesli bir mesaj gelir.mesaj yoko’nun telefonundan kendi telefonuna gelmistir ve uc gün sonraya aittir.sesli mesajda dinledigi seyleri pek aldirmayan yoko tam uc gun sonra sesli mesajda dinledigi seyleri duyarak olur.ve boylece pek cok kisi degisik sebeplerden olur.olum sebepleri ilk zamanlarda da bilinmesede sonradan esrarengiz olum sebepleri ortaya cikar.yine japon kulturunde ortaya cikan yozlasma bu filmde de anlatilir.yabancilasma,asiri telefon kullanimi,televizyon kulturunun getirdikleri hepsi esasen olumlerin sebeplerini aciklayabilir.bu filmde de olduren iblis vari kucuk kiz cocugudur.anne sevgisine muhtac birakilmis kiz olum sebebini anlatana kadar pek cok kisiyi oldurur.bunun sebebini anlayan yumide benzer cocukluk donemi gecirmistir.
bok bocegi
korku filmi bekleyerek gidilip kahkahalarla gülerek çıkılacak filmlerden.. çok ama çok kötü ve başarısız bir korku filmi..
melankomik
adam ringu’nun senaryosunu almış, iki üç satır değiştirip yeni bir film yapmış. ama siz filmi izledikten sonra hakkında yapacak kötü bir eleştiri bulamıyorsunuz. anlatılmaz izlenir. izleyin, izlettirin.

ha bir de sonunu anlayamazsanız karamsarlığa kapılmayın, yalnız değilsiniz..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol