web camin üstüne ortu orten insan modeli

nick nicki nickince
vakti zamaninda sehpalarin, televizyonun hatta zirt pirt kullanilan telefonun bile ustune ortu ortmekle kafayi bozan 15. yuzyil insaninin teknolojiye alismaya calisma evresinin bir parcasidir, olmeden ayak uydurabilirse ne mutlu insanligadir. evet.
melankomik
web cam kapalıyken bile karşı tarafın sizi görüntüleyebilmesini sağlayacak iblis yazılımlar olduğundan gayet akıllıca bir şey yapmakta olan insandır. hatta biz de üstünü örtmesek bile web cam’i odamıza doğru çevirmemeliyiz. mazaallah.
karboksilsiz baz
oynar başlı cam’ların bile üstünü örttükleri görülmüştür.oysa biraz düşünseler cam’ın kafasını duvara yöneltmek akıllarına belki gelecektir.
elchi
el işleriyle kafayı bozmuşlardır. -kolonyalık, çakmaklık, hedelik, hüdelik gibi- bilimum eşyayı içine koymak için çeşitli tasarımlar yaparlar. kanımca bunlar bir örgüttür, zaman zaman içlerinden birinde toplanıp yaptıkları şaheserleri karşılaştırarak içten içe de birbirlerine öfke beslerler.
isfendiyar
elektronik eşyaya yapılan hürmeti gösteren halkımızın inceliklerinden. çeyize konulan televizyon dantelleri vesaire yerini klavye örtüsü, web cam ışık gölgelendiricisine bıraktı.
x
webcam kullanılmadığı zaman kanımca gerekli olan bir harket. zira acemi bilgisayar kullanıcıları için son derece faydalıdır çünkü msn de konustugunuz bir kişi size sizden habersiz trojan yollayıp sizin haberiniz olmadan herhangi bir browserdan http://ipadresiniz:8080/webcam kullanarak siz farkında olmadan sizi izleyebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol