vermeyen kız yoktur alamayan erkek vardır

adrenokortikotropik
bir hastalık durumu söz konusu olmadığında içgüdüsel olarak çiftleşme isteği her bireyde mevcut olduğundan elbetteki baağyanlar da eninde sonunda verecektir. yani vermemek gibi bir durum ekstrem durumlar dışında söz konusu değildir. mühim olan kızı vermesinin gerekliliğine ve bu verme kadar basit söylenen olayın aslında değer vermekle ilgili muhteşem bir eylem olduğuna ve küçümsenecek ya da abartılacak bir durum değil de doğanın kanunu olduğuna inandırmakla ilgili bir durumdur ki, beraber olduğu kızın ardından orospu demekten çekinmeyen er kişilerin ülkemdeki çokluğunu düşününce kız ne kadar inanır, güvenir orası muamma. o halde neymiş, vermeyen kız yokmuş, vermeye değmeyecek ya da almayı beceremeyen erkek varmış.
akasha
insanlığın cinsellikle nedir bu alıp veremediği, neden karşılıklı onaydan başka bir şey verilmediği kabul edilemiyor diye düşündürten pis cümlelerden bir tanesi.
elmyra
aşkda her zaman herşey %50-%50 yaşanır, bu hiç bir zaman bir eksik bir fazla olmaz, olmamalı. çıkar ilişkileri ya da sadece kendi istekleri doğrultusunda gelişen ilişkilerde artık mahalle ağızı ile alıp verme, boş çıkma, eve atma dialogları yaşanmaya başlar. buda bir süre sonra artık kişide bıkkınlık ve bununla beraber ilişkiyi mındar etme, kendini mutsuz etme olayına dönüşür ki en tehlikelisi budur. uzun süre kişi sevgili bulamaz, aradığını bulamaz denilebilir. ilişikiyi devam ettirme becerisini ve heyecanını yitirir.işin aslı nasıl davranacağını neye önem vereceğini bilemez. vermeyen kız yoktur alamayan erkek vardır modelide ancak bu açıklamalar doğrultusunda gerçekleşir kanımca.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol