prezervatif satın almak

made in heaven
yurdumuz toplumsal yasantisi ve dusunce yapisi goz onune alindiginda turk insaninin en zorlandigi durumlardan birisidir.bir supermarket’e girip uc bes ivir zivir daha satin alinarak bunlarin arasina karistirilan prezervatifin kasiyerin onune birakilmasi ve akabinde direk posete yerlestirilmesi en rahat yollardan bir tanesidir.gecenin bir vakti nobetci eczaneden almak zorunda kalmak ise gercekten guc bir durumdur.buyuk ihtimalle sizden baska en az uc bes kisinin daha iceride oldugunu dusunecek olursaniz gecenin bir vakti hastasina ilac yetistirmek icin orada bulunan insanlarin arasinda sikinizin keyfi icin bir sey satin almak cogu zaman uzerinize pis bakislarin odaklanmasina ve oradan cikip kosarak uzaklasma isteginin tum benliginizi kaplamasina neden olabilecektir.
isimsiz kahraman
kadıköyde bir sürü seyyar prezervatif satan satıcı var. bende sürekli hep aynı kişiden alırım. adamla artık tanışık olduk. geçenlerde bozuk para yoktu.çocuğu gönderdi bozmaya bide bana çay ısmarladı tezgah başında hem çay içip hem parayı bekledim. allahtan tanıdık kimse görmedi.
parabola
aslanlar gibi eczaneye girip bana bir tane tirtilli, kucuk boy, geciktiricili ve mumkunse cilekli bir prezervatif ver bakayim diyecek kisinin cok az oldugu bu gunlerde ilerde kizlarin babasini arayip;
- babacim berkenin prezervatifi kalmamis gelirken bir kutu alir misin..cilekli olsun biliyorsun cok severim cilegi..
- afferin kizim, korunmali yapin boyle. siz onsevismeye baslayin ben yetistiririm
gibi diyaloglara girecegini saniyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol