tuğçe baran

karpuzz
en seksi kadın köşe yazarları anketinde o tek kare fotoğrafla 4. olmaya başarmış (!) vatan gazetesi yazarı.
lakin en çok okunan kadın köşe yazarları anketi olsa, saksımda yetiştireceğim domatesler, taksideki sohbetim gibi ebleh yazılarla sondan 4. olması muhtemekldir.
derinyesil
gerçek olup olmadığını bilmediğim fakat okumak istediğim zaman tercih ettiklerim arasında yer alan vatan gazetesi köşe yazarı.
betterthan
ulke sorunlarini,kredi karti borcunuzu,geciken maas zamaninizi,annenizi babanizi esinizi bilmem neyiniz herbiseyi dusunmek istemediginiz zamanlarda sirf kafanizi bos biseyle mesgul etmek istediginiz vakitlerde okunmasi onerilen bagyan yazardir,selahattin duman olduguda soyleniyor bu zat-i muhteremin,kerameti gizliliginde sanirim,okuyun bilgilenin tugce hatunumuz neler yapmis neler gormus neler yemis.
westkhan
sanal bir yazar oldugu aslında tüm yazılarını mutlu tönbekici adlı güzel bir bayan yazarımızın yazdığını öğrenmiş bulunmakatayız an itibariyle
the wall
türban ve başörtüsü ayrımı konusunda bir soru sorulduğunda;

"hangi hafiyelik yetenekleriyle aradaki farkı şıp diye anlıyorlar cidden merak ediyorum. kursu varsa gideceğim. türbana siyasal simge diyenler şöyle bir çarşıya pazara baksalar eski türk filmlerindeki türkan şoray tarzında yarı açık yarı kapalı, boyundan bağlı örtünen hiç kimsenin kalmadığını pek üzülerek görecekler. başörtüsü demeye çalıştıkları şey aslında yok, bunu görmüyorlar. köylü kadınlar bile başladı öyle örtünmeye. bu durumda hepsi militan mı oluyor? benim temizlikçim de aynı emine erdoğan gibi örtünüyor. okuma-yazma bile bilmeyen kadının nesi siyasi len?"

demişliği de vardır. $ukela.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol