evlenme teklif etmek

independence
"hadi biz bir bok yiyelim sanki ba$ka sorunumuz yokmu$ gibi uzerine yeni sorunlar ekleyip ayni yastikta kocama cali$malarina ba$layalim" anlami iceren bir teklif.
esek sipasi
her insan evladinin hayati boyunca 1 kez yapmasi gereken teklif.bu teklifi etmek icin hayal gucu zorlanmali ve sevgilinin en uygun zamani kollanmali.ne zaman ki uygun zaman bulundu, ardindan en guzel kelimeler itinayla secilmeli ve pespese siralanmali.goz temasi da kurulmali.tum kelimelerin siralanip, kifayetsiz kaldigi o son anda ise ceketin ic cebinden yuzukler cikarilmali.zaten gunlerdir bu teklifi bekleyen sevdicek, bu jest karsisinda kucuk dilini yutmus, gozlerini kocaman acmis, tam da gozbebeklerinin icine bakarken tum o konusma sirasinda yasanan zorluklarin ardindan alinan kararla sevgiliye bir kucuk buse hediye edilir ve hemen islemlere baslanir.
darth sidious
en zor anlardan biridir. sevdicege hayal ettigi gibi bir teklif yapmak icin ugrasip durmaktir asil yoran. ama donup bakmak lazim ayni zamanda o sizin hayalleriniz icin ne kadar caba harciyor diye. nihayetinde zordur. tezegi avucla yemenin ilk adimidir.
hobaa
hic heyecanlanmaya gerek yoktur,zaten iliskinin sonunun ne olacagi kader gibi aciktir,evlenmek.cevabini bildigin sorular ne aptalcadir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol