hami mandıralı

onur55
trabzonspor,schalke 04,ankaragucu takimlarinda oynamis olan milli futbolcu.attigi sert frikiklerle hafizalarimiza kazinmistir.toplara o kadar sert vururduki bazen sadece cektigi sutlarla diger oyunculari sakatlardi.benzerine az rastlanabilecek bir futbolcudur.turk futbol tarihinde yerini almistir.
made in heaven
milli takimda forma giydigi donemde ingiltere ile deplasmanda karsilasip yanlis hatirlamiyorsam 4-0 yenildigimiz bir macta orta sahaya yakin bir noktadan bir frikik kullanmistirki,o kadar mesafedan bir sey olmaz mantigiyla baraj kurdurmayan kaleci sonraki pozisyonlarda 7 kisiyi baraja dikmistir.
xerxes
yaklasik 30-35 metreden attigi mermi hizindaki frikik golleriyle hafizama kazinmis muthis trabzonsporlu futbolcu. ozellikle uefa kupasi maclarinda attigi frikik golleri ve diger golleri dillere destandir. penaltilari da cok pis kullanirdi, kaleciler icin tam bir kabus gibiydi. simdi futbolu birakmistir.
emhhre
trabzonspora gonul verenlerin kalbinde ayri bir yeri olan ve trabzonspor taraftari tarafindan gelmis gecmis futbolcular arasinda en cok sevilenlerinden biridir.
ali biberon
topun anasını siken vuruşlarıyla ünlü, file delen, delik fileyi de maç sonrası yaptırmayan usta, üstat ve eski futbolcu.hey gidi günler..
kabir tilkisi
penaltıları direk kalecilerin üstüne atan,kalecinin toptan kaçmak için sağa sola atlaması sonucu asla penaltı kaçırmayan futbolcudur.
turnusol
bir fener maçında son dakikalarda kullandığı penaltı rüştünün eline çarpıp(kesinlikle çarpıp) kornere gitmiş o dönem yüreklerimizi dağlamıştır fakat unutulmaz futbolcudur 10 numaradır
angelus
şut hadisisesinde teknik nedir, plase nedir herhangi bir fikri olmayan. freekick atışlarında allaha sığınıp kaleye tutturmaya çalışan, ki kendisi de gayet iyi bilirdi ki genel yapı itibari ile kaleciler bu şahsın gönderdiği toplar ile futbol kariyerleri açısından pek muhatap olmaz idi, kaleyi tuttuğu zaman büyük oranda gol ile neticelenen, ama tüm becerisi, futbol mentalitesi bu periyottan öte geçememiş nostaljik bir bireydir.
pipisik
trabzonspor’un yeni teknik direktörü. bir sergen yalçın, bir de hami mandıralı; bu ikisinin herhangi bir ülkede teknik direktörlük yapması mümkün değil ama türkiye’de yapabiliyorlar işte. cümle kuramıyorlar ama hocalık yapıyorlar, torpil başka şey tabii, içimize işlemiş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol