can arat

grafolog
beş maç üst üste oynadığı takdirde luciano’dan daha iyi olduğunu herkese gösterecek olan futbolcu. zaten fatih terim ondaki ışığı görüp bugün açıkladığı milli takım aday kadrosuna dahil etmiştir.
schenardi
bir önceki sezon kiralık olarak oynadığı sivasspor un süper lige çıkmasında büyük pay sahibi stoper. fakat geçen senenin taamını kadrodışında geçirmiş, kendisini yalnızca gol sevinçlerine kulübeden katılımıyla gösterebilmiştir.
isimsizkahraman
13 eylül 2008 tarihinde oynanan fenerbahçe-hacettepespor maçını tabiri caizse sikerten topçudur.

1. golün asisteri, 2. golün bizatihi kendisidir. penaltının mimarıdır.
independence
can arat, 1984 doğumlu, altyapısından yetiştiği fenerbahçe’de forma giyen, genç, defans oyuncusu. a milli takım kadrosunda da yer almaktadır.


can arat, 21 ocak 1984’de kadıköy, istanbul kanatlarımın altında’da doğdu.
uzun süre fenerbahçe paf takım’da forma giyen genç oyuncu, 30 ocak 2002’de fenerbahçe ile 4 senelik sözleşme imzaladı. 15 şubat 2002’de ise profesyonel futbol kariyerine adım attı. 2002 - 2003 sezonunda, fenerbahçe’de hem paf hem de a takım kadrosunda yer aldı. 2 eylül 2001 tarihinde oynanan, skoda xanthi hazırlık maçında 44 dakika forma giyerek, ilk kez a takımda yer aldı.

3 mayıs 2003’te ise, a takımı ile ilk resmi maçına, turkcell süper lig’de, bursaspor deplasmanında çıkıyor ve 25 dakika forma giyiyordu.

arat, 5 ocak 2004’de 2.lig a kategorisindeki karşıyakaspor ’a, gene aynı sene 1 ağustos’ta ise, sivasspor’a kiralık olarak verildi. 2005 - 2006 sezonu başında tekrar fenerbahçe’ye dönen oyuncu, 7 haziran 2006’da, fenerbahçe ile 3 senelik yeni bir sözleşmeye imza attı.

halen fenerbahçe’de oynayan defans oyunsucu, 17 numaralı formayı giymekte.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol