pudra

independence
bayanlarin makyajlarini cikarttiktan sonra yuzlerine surdugu ve bebeklerin pi$ik olan yerlerine surulen guzel kokulu bir $ey.ney oldugunun ismini bilemedim ben $imdi.
urban f
bir makyaj malzemesi olarak pudra ana bileşeni talk adlı bir mineral olan kozmetik üründür:ten rengine uyumlu pigmentlerle zeginleştirilmiş olan toz pudra , cilt yüzeyindeki düzensizlikleri yüze yayılarak ve cilt ile bütünleşerek parlamayı önler ve bakımlı bir görünüm sağlar , kapatıcılığı fondöten kadar yoğun olmasa da yeni nesil mineral pudralar fondöten e yaklaşmıştır kapatıcılıkta..
buyrun bu da cisimleri :http://www.kozmetikcim.com/default.aspx?pageid=17&catid=20 .
tayfa75
okan bayulgen in, tiyatroya bir omur vermis emektar tiyatro sanatcilari ile yaptigi ufak soylesileri, bu soylesilerin ana kahramanlarinin ve onlara ait kimi ozel esyalar ve yazili materyallerin fotograflari ile susleyip biz okuyuculara sundugu kitabinin adi.

kitapda kimleri bulacaginiza gelince;
yildiz kenter
tuncel kurtiz
macide tanir
zeliha berksoy
gazanfer özcan
erol gunaydin
nejat uygur
suna pekuysal
cuneyt turel
gulriz sururi
haldun dormen
nedret guvenc
metin akpinar
ayla algan
engin cezzar
nevra serezli
hadi caman
zeki alasya
müjdat gezen
metin serezli
savaş dincel
ferhan sensoy

omrunde hic kitap okumamis bir insana bile binlerce kitaptan alinacak bilginin, yuzlerce oyunun, bir o kadar tenine burunup sahnede hayat verilmis yasamin kapilarini acabilecek bir anahtar oldugu dusuncesi ile alinmis bir kitaptir. okunmasi tavsiye edilen bir eserdir.

okuyucu notu : kitabin ilk sayfasindaki basım bilgilerinin oldugu sayfada goze batan bir ayrinti var, soyle ki; proje maurice lacroix (isvec menseili bir saat firmasi) icin senem capa marketing communications (filiz basimoglu)yaziyor. dikkatimi cekti. sponsor nevinden bir durum olsa gerek herhalde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol