sen beni kullandin

independence
klasik kiz cumlesidir.ili$kinin bitiminde ili$kinin di$i tarafi erkek tarafina bu cumleyi sarfetmezse kendisine gunah yazilacagina falan inanir muhtemelen.peki nasil kullanir bir erkek bir kizi? kizlarin beyninde olu$an du$unce $u $ekildedir.

-sen benim duygularimi kullandin!(ho?)
-sen benim nedenimi kullandin!(nasil yani ya?)
-sen benim her $eyimi kullandin!(ulan senin her $eyin ne ki?)

ba$tan inceleyelim.

-sen benim duygularimi kullandin (meali): ben sana onca deger verirken, seni onca severken sen beni ayni $ekilde sevmedin, bana ayni degeri vermedin.

yorum: peki tum bunlarin farkindaysan aklin neredeydi? nicin hala benimleydin? buna sebep altimdaki 2000cc motorluk bmw olabilir mi ya da cuzdanimdaki visa gold card falan?
bayanlarin "sen beni kullandin" triplerinin ilk ogesi duygularinin kullanilmi$ olmasini iddia etmektir ki bu basit ve hemen curutulebilecek bir iddiadan da oteye gidememektedir.yorumda da belirtildigi uzere ili$kinin bitiminde tum netligi ile "sen benim duygularimi kullandin" diyebiliyorsa ve bu teoremin asli astari varsa, di$i ki$i bunu en ba$indan biliyor olmali.boyle bir durumda o ki$i ile hala nicin birliktelik suregider anlayabilmi$ degilim.

-sen benim bedenimi kullandin (meali): sabah ak$am dur durak demeden uzerimden inmedin.
yorum: e ben senin sabah ak$am dur durak demeden uzerinden inmediysem bunun kar$iligi olarak sen sabah ak$am dur durak demeden altimdan cikmadin? kar$ilikli bir zevk ili$kisiydi bu belli ki.tecavuz mu ettim sana? hayir.zorladim?taciz ettim? e yine hayir.o zaman nasil ben senin bedenini kullanmi$ olabilirim ki?

di$i ki$ilerin ba$lik kapsamindaki ikinci bahanelerini de bu olu$turur.sen benim bedenimi kullandin.oysa bedeninin kullandigini iddia eden di$i ki$i kendi kullanilim katsayisi kadar er ki$inin bedenini kullanmi$ oluyor fakat ne hikmetse bu faturaya dahil edilmiyor.seks iki ki$iliktir.tecavuz edilmediyse di$i ki$i de er ki$inin bedenini kullanildigi olcude kullanmi$tir.bunun kar$iliginda boyle bir soylemde bulunmasi anlamsizligin en otesi bir boyuttadir.

--sen benim her $eyimi kullandin!(meali): bunu hele hic bilemedim ben.o yuzden yorum da yok meal de.
cuizable
uygun sartlarda her iki cinsiyetin de cinsel ya da sosyal iliski sonrasi karsi cinse sitem etmek icin kullanabilecegi bir soz obegi.cinsel iliski durumunda sozu ilk telaffuz eden kullanilan kisi yaftasini kendine yapistirir; zira bireylerin cinsel birlesmede tek tarafli kullanilmasi matematikte yeri olmayan bir hadisedir,hersey karsiliklidir,zorla guzellik hic bir zaman olmamistir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol