sabiha gökçen havalimanı

tuchepooh
neden cok fazla kullanilmamakta olan havaalanidir..halbuki son derece modern bir terminale sahiptir ve yolcu kapasiteside gayet buyuktur...
independence
ataturk havalimanindan yapilan seferlere nazaran cok daha ucuzdur burdan kalkan ucaklar.mesela ataturk havalimanindan kalkip ankaraya giden ucaklarin biletleri 139 ytl iken sabiha gokcen havalimanindan kalkip ankaraya giden ucaklarin biletleri 79 ytl dir.arada 60 ytl fark oynamaktadir ki sabiha gokcen havalimanina gitmek icin deger aslinda.
artemisia
istanbul anadolu yakasında bulunan, konum itibariyle istanbul parka yakınlıgıya işlekliligi biraz daha artmış, 2001 model, mimari açıdan mekan kalitesi oldukça yüksek uluslararası havalimanı.
737ng
iata(international air transport association, uluslararası hava ta$imaciligi birligi) kodu saw, icao(the international civil aviation organization, uluslararasi sivil havacilik organizasyonu) kodu ltfj olan genelde (bkz: charter ucusu) yapan sirketlerin yogun olarak kullandigi, icerisinde bir ucus egitim okulu (met-air) bulunduran hava limani.
elma sekeriiii
küçücük bir yer. biletler ucuz diye oraya ragbet edenlerden olmayın derim. ulan check in icin sizden bir önceki ucagın kalkmasını alanın bo$almasını bekliyorsunuz. kıç kadar yer.
yazın neyse de kı$ın milletin kıçı donuyordur dı$arıda beklerken.

greyfurt
yurdun çeşitli yerlerinden bir çok alterneatif uçuşun olduğu, iyiki yapılmış dedirten, sık sık uçtuğum havalimanı.
independence
burada online check in icin zaman olmasina gerek yoktur.

ne zaman buradan bir yere gidecek olsam, ucagin kalki$indan 20 dakika once ancak havalimaninda olmayi ba$ariyorum. check in kuyruguna girmek yerine online check in bolumune ko$ar adim gidip i$lemimi yakla$ik 1 dakikada bitirip $ak diye ucaga geciyorum.

online check in e zaman bulamamak demek, check in e hic zaman bulamayacak olmak demek. e bu durumda ucaga nasil binilecek ben onu bilemedim.
elma sekeriiii
ne yazık ki bildigim kadarıyla her havayolu $irketinin online check in hedesinin olmadıgı yerdir.

benim görü$üm budur arkada$. ben teknoloji özürlüsüyüm, sana ne kime ne. ben $ak diye geçmem uçaga, yaylana yaylana geçerim. öyle i$te.
independence
ic hatlar tuvaletleri oyle pis kokuyor ki insan ulkesi adina $ehri adina utaniyor. sen kalk milyarlarca dolarlik havalimani kur, ustelik uluslararasi bir havalimani olsun ama tuvaletine gireme.

cok yazik yemin ederim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol