arızali erkekler

imgoindeeperunderground
pek cok kadin icin tanidik bir basliktir cunku genis bir grubu kapsamaktadir bu sebeple de cok satmasi beklenen guler kazmaci kitabidir. ustelik kadinlarin ilgisini cekerken, erkek musterileri de kaybetmemek adina "bu kitabi okumayan erkek, kadinlari tanidigini soyleyemez" seklinde bir ibaresi de mevcuttur. bana kalirsa hic bir erkek kadinlari tanidigi yonunde bir aciklama yapacak yanilgiya dusmemelidir cunku boyle genelleme olmaz olsun siralamasina kafadan girecek bir sozdur bu. populer kulture ait oldugu her halinden belli olan bu kitabi kavramak icin illa tamami hakkinda fikir sahibi olmak gerekmez. arka kapakta yazan "insanlar sadece yatakta ’ten tuttugu’ icin sorunlu bir iliskiyi surdurebiliyorlar. veya her konuda anlassalar bile seks konusunda bir ariza nedeniyle ayrilabiliyorlar" cumlesi genel hakkinda fikir sahibi olmaya cok yardimci .

benim kitap hakkinda yaziyor, ve almis okumayi bekliyor olmamin sebebi ise yine arka kapakta rastaladigim su cumledir:
"bircok kizin babasina benzer erkeklerle evlendigi dogrudur. bu da annelerin neden dugunlerde agladigini aciklar.."

kitap bittikten sonra cok degisecegine inanmadigim yorumlarimi asagida elbette bulacaksiniz..
tzevryl
arızalı kadınlardan daha normal olurlar. çünkü zaten daha duygusal olarak eksiden başlayan dişi bireyler arızalanırsa gerçekten çok korkulası olurlar. arızalı bayanlar sinirlendiklerinde tutabilmek için bir fil kafi gelmeyebilir.
imphotep
şurası kesindir ki,bir erkekte arıza çıkmasına sebep olan en önemli etmen kadındır.ortalamaya vurursak arızalı kadınlar çoğunluktadır.genç olsun,yaşlı olsun etrafımızda bir sürü görürüz bunlardan..normal insanlar gibi söz hakkına da sahiptir bunlar.işin en kötü tarafı da budur.otobüslerde denk gelir en çok.socaktan kavrulan bir yaz günü tüm pencereler kapalı,sadece bir tanesi açıktır.akabinde arızalı abla "ya şu pencereyi kapatsanıza,tutulduk burda,esiyo!" şeklinde çemkirir.siz o arada götünüze doğru akan ter damlalarını tam ortaya isabet etmesini sağlamaktasınızdır kji yola devam etsin,paadan aksın gitsin..marketlerde de denk gelir."oğlum şu reçeli uzatabilir misin?" "tabiki teyzeciğim.." akabinde; "ne teyzesi ulan!teyze senin anandır..!"
evet kabul ediyorum ben de arızalı bir erkeğim..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol