suların kesilmesi

independence
turkiye’nin en buyuk $ehiri olan, adina $arkilar bestelenen, $iirler yazilan istanbul’un en merkezi bolumlerinde dun saat 12:00 den beri meydana gelen durum.edinilen bilgilere gore de sabah 08:00 de degin surecek.

sebep?

borularin yenilenmesi.

borularin tamiri esnasinda devreye girecek yedek borularimizin olmamasi sebebi ile oncelikle istanbul buyuk $ehir belediyesi’ni ve hemen akabinde de iski’yi cani yurekten kutluyorum.demek ki allah korusun bir dogal afet yahut herhangi bir sava$ hali esnasinda su borulari zarar gorse du$mana yahut dogal afetin ugracatagi zarara hic ihtiyacimiz yok.en ufak bir i$arette(su borularinin zarar gormesi gibi) kendi kendimizi imha etmeye programlanmi$iz.
set me free
suyun öneminin anlaşılmasına olanak sağlayan bir eksiklik olmasının yanında 2 gündür musluğunuzdan tek damla akmadığında bütün ev işinin aksamasına neden olan kötü durumdur.o kadar kötüdür ve o kadar kötü kokmaktadır ki,lanet olsun,tuvaletin sifonu çekilememektedir.varsın gerisini iski çalışanları düşünsün.

(bkz: sözlük bana su bul lan allahsız)
sipsi
en kötü kesintilerden biridir. ama elektrik kesintisi de kötüdür mesela düşününce, hatta o daha mı kötü ne? aslında değil, su kesintisi daha kötü çünkü su kesintisinde bir insan kendi kendine yetemiyor, illa ki bir ikinci insana ihtiyaç duyuyor. mesela elini yıkayacak biri böyle yandan yandan su döküyor. duş alamadığı için saçını yıkayacak yine yandan yandan yanaşıyor biri. ama elektrik kesintisinde öyle mi? notebook un şarjı bitene kadar müzik dinlersin, şarjı bitince mum ışığında kiap okursun, kahveni içersin, kimseye bir gram minnetin kalmaz.

sözlerime ruh halimi anlatan bir şiirle son verirken, pis pis öperim..

kesilmesin sular, aksın şırıl şırıl
ellerimde kirler, kalmayayım öyle
teklif etse biri gel su dökeyim diye
olmaz desin dilim, sular şırıl şırıl..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol